Balázs Adri óráját, az Intervallt már teszteltem, most az ő válaszol a kérdéseimre!

motiváció a hét edzője
Balázs Adri

1. Miben rejlik az általad oktatott sport különlegessége?

Az óra felépítését tekintve közepes és magas intenzitású gyakorlatok váltakozásából épül fel, amely jelenleg a leghatékonyabb edzésforma. A test nehezen tud alkalmazkodni a változó tempóhoz, így maximális a zsírégetés, no meg a kihívás is. :) Az erősítő részekkel kiegészítve pedig szép tónusos, szálkás test formálható. Az egyik legnagyobb értéket pedig maguk a vendégek teszik hozzá, hisz egy igazi közösség formálódik edzésről edzésre, ami a termen kívüli közös programok folyamatosan erősítenek.

2. Kigyúrt, szálkás vagy elfér egy kis felesleg?

Hú, de jó kérdés, köszönöm! Lehetsz bármelyik, de a legfontosabb, hogy a tested kinézete nem kerülhet előtérbe az egészséged rovására. Az helyes táplálkozás és a jó edzések mindenképp meglátszódnak a külsődön. Tiszteld magad annyira, hogy nem "használod ki a tested", de ez fordítva is igaz, tápláld megfelelően és meghálálja. Az én szívemhez legközelebb az atletikus kinézet áll közel, de mindezt csakis az ésszerű keretek között.

3. Mik a jó edzés alapismérvei?

Kihívás, fejlődés, holtpontok, helyes kivitelezés, jó hangulat, sok mosoly, összetartó közösség. Én személy szerint imádok mosolyogva "kimászni" egy edzésről. :)

motiváció a hét edzője

4. Mitől lesz valakinek egészséges az életmódja?

Számomra ez a fizikai dolgok mellett belső tényezőket is jelent. Ha edzel, eddz keményen, viszont örömmel és szeretettel. Egyél jókat, a tested számára hasznosat, ha becsúszik, néha egy kis csoki, akkor sem jön el a világvége. Fontos a minőségi idő fordítása a pihenésre, a kikapcsolódásra, az alvásra, a szeretteidre, a barátaidra. Ha mindig van célod (az élet több területére is), az mozgásban, fejlődésben tart. 

5. Melyik sporteszközt tartod a leghasznosabbnak?

Megfelelő kreativitással szinte bármi lehet hasznos. Szeretem a rugalmas ellenállásokat és az instabil eszközöket. A sportmúltam miatt pedig eléggé labdamániás vagyok.

+1 Milyen motiváció az, amely mindig hat rád, ha nincs kedved mozogni?

Sosem volt olyan érzésem, hogy nem akarok mozogni, kívánom, hogy mindenki megtapasztalja ezt az érzést!

Motivációból sosem elég? Olvass többet a témáról!