Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éjjel-nappal gurulás: görkorcsolya

Rajt:

Amíg nem volt egy komoly balesetem, addig nagyon jó viszonyt ápoltam a görkorival. A jégkorcsolyázás már az első lépés volt afelé, hogy megtörjem ezt a rossz élményt, most eljött a másik ideje is.


Tovább

Van 30 perced a mozgásra? – Power Plate

Rajt:

A Power Plate egy vibrációs, edzésre és rehabilitációra is alkalmas gép. Állítólag az izmok 98%-át mozgatja meg a többi sporttal szemben, ahol azok csak 60%-ban dolgoznak; több magyar és külföldi híresség, valamint sportolók is használják. Ezt a mozgásformát ezelőtt csak egy-két Facebook bejegyzésnél láttam, de testközelből még sosem próbáltam, így amikor egy ismerősöm ajánlotta a termet, kaptam is az alkalmon.

Tovább

Fuss a szakadék felé: Siklóernyő

Rajt:

Az Intouchables, azaz az Életrevalók című filmből sokaknak eszébe juthat az a jelenet, amikor a két főszereplő siklóernyőzik a film végén. Rajtuk és a Hármashatárhegynél ugrókon, valamint azok csodálásán kívül eddig még nem sikerült közelebb kerülnöm ehhez az extrém sporthoz, így éppen itt volt az ideje egy tandem siklóernyőzésnek.

sport siker gyors kitartás levegőben

Tovább

Pikk-pakk és kész az edzés: E-fit

Rajt:

Rengeteg mende-mondát hallottam már az EMS (izomstimulációs) technológiáról és a hozzá tartozó edzésről, köznapi nevén a speed - vagy e-fitness-ről. Az első ilyen jellegű terem két éve nyitott meg E-fit néven Budapesten. Két alkalomra én is beálltam a 25-30 percet edzők táborába, hogy kiderítsem, mi igaz és hamis a mítoszokból, amelyeket több évtizedes kutató - és fejlesztőmunka előzött meg.

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.