Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szárnyalni a felhőkarcolók között? Miért is ne!

Egy délután bukkantam rá erre a videóra. Nem csak képeileg és zeneileg van ott, de a témája is megfogott. Túl egy tandemugráson és egy siklóernyős kalandon azt hiszem ideje ismét bővítenem az extrém sport "repertoáromat"! 

Tovább

Állva, a vízen bejárni a Balatont menő: SUP

Rajt:

Egy zord és hideg februári napon levelet kaptam: a meghívás Tihanyba szólt, méghozzá arra, hogy próbáljam ki a SUP-ot, azaz a Stand Up Paddle-t. A egyre inkább terjedő vízi sport nem volt teljesen idegen számomra, mivel a windsurf kapcsán már volt egy rövid afférom vele.

2014 nyarán már ismerkedtem a SUP-pal

Tovább

Így néz ki a deszka és a roller „gyermeke”: Snowscoot

Tél, Eplény, ragyogó napsütés és a hajam még mindig tart…


Úgy kezdődött a történetünk, hogy három jótét lélek elindult, hogy kipróbálja a hó-roller-bicikli-szánkó-deszka akármit, ami Snowscoot névre hallgat, és amit tőlünk nyugatabbra már nagyon is jól ismernek. Akkora szerencsém van, hogy az elsők között tesztelhetem ezt az eszközt itt Magyarországon!

Tovább

A pornyelő sport: off road triál

Az off road-ról elsőre mindenkinek más juthat az eszébe.  A magam részéről általában az ehhez kötődő somogybabodi fesztivál-féle sárban dagonyázásra, az ott lévő futamokkal és három napig nem fürdésre asszociálok. Engem az a megtiszteltetés ért, hogy kora ősszel a Trial off road EB bajnok Magyar Szilárddal volt szerencsém egy (vagyis több) kört menni egy Veszprémhez közeli bányában. Videó is készült…




Videó: Láposi Dávid

Tovább

Kapd el a szelet, avagy megtaláltam a kedvenc vízi sportomat: Windsurf

Rajt:

Pár éve már kipróbáltam ezt a sportot, de akkor csak egy nagyon alap gyorstalpalót kaptam egy siófoki rendezvény keretein belül, annyi instrukcióval, hogy álljak rá a deszkára, húzzam fel a vitorlát és kapjam el a szelet. Meglepő módon már akkor is jól sikerült. Nemrégiben összefutottam egy ismerősömmel, akinek meséltem a blogomról és egyből az agárdi SURF CORE-t ajánlotta a windsurf kipróbálására - nem kellett kétszer mondani, amint az időm engedte, már mentem is a Velencei-tóhoz.

sport kitartás extrém_sport Vízen

Tovább
«
12

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.