Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mint az ősember bunkósbotja: clubbell

Rajt:

Nem lehet könnyű a nagyrészt csak üzleti érdekeken alapuló fitnesz ipar mellett érvényesülni. Az érvényesülők egyik ilyen szegmense a 360 GYM, ahol az instruktoroknak tényleg az a fontos, hogy edzettjeik fejlődjenek. Ezért hajtok fejet előttük, járok el hozzájuk, és mutatom be az óráikat!

Impressziók:

Recepcióst azóta se vettek fel - nem is illik a hely imázsához - és az öltözőt sem bontották még le a legutóbbi primal move és metabolic sportkóstolásom óta. A terem sem változott, sőt a kettlebell alakú órán továbbra is tudom követni mikor ér majd véget a 45 perces edzés. A hely fő eszközeihez hasonlító órával ellentétben most egy baseballütő formájú vassal fogunk edzeni.

Tovább

Az egekben lesz a pulzusod: Ironbox

Rajt:

Tatarek Rezsőt szinten minden nagyobb sporteseményen látni, ahol hiper gyorsasággal dolgoztatja és boxoltatja az óráján résztvevőket jellegzetes, ütvefúrós hardcore zenéivel. Ez nem a szokásos hulla-hopp aerobic, már az edzést nézve is megizzad az ember…Vettem a bátorságot és elmentem a zúzós órára.
sport core kitartás Földön magas_pulzus

Tovább

Katona dolog: TRX

Rajt:

A TRX-et amerikai haditengerészek fejlesztették ki szabadidejükben a Playboy lapozgatása helyett. A "kényszerből" kialakult sport az állóképesség növelésén túl a központi, vagyis core izmokra (törzs, hasizom, mély hátizom) gyakorol hatást edzés közben. Saját testsúlyos edzés révén az ízületeidet sem terheli meg. Ezek tudatában és pár YouTube-videó megnézése után felbuzdultam és kipróbáltam!
Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.