Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Eddig azért volt nehéz a fogyás, mert nem okos módszerrel próbálkoztál? - SmartFit

Rajt:

A közösségi oldalamon elkerülhetetlen, hogy a cuki állatos tartalmakon kívül ne fussak bele a sporttal kapcsolatos hirdetésekbe vagy képekbe. Így láttam meg egy okos gépekről szóló hirdetést is. Miután megkerestem a termet, januárban már meg is kaptam a hat alkalmas (szaunát és dietetikai tanácsadást szintén tartalmazó) bérletet, amit a többi edzésem mellett kényelmesen fel tudtam használni.

földön sport fitnesz diéta mozgás

De ne szaladjunk ennyire előre. Először is tisztázzuk, hogy mit kell tudni a SmartFit-es gépekről! Ahogy a honlapon írják: "A német milon cég indította útjára a csúcstechnológia és a legfrissebb sporttudományos kutatások segítségével az első olyan edzőgépet, mely az edzés folyamán egyszerre képes az excentrikus és koncentrikus fázisban terhelést adni, ezáltal 30%-kal javítva az edzés hatékonyságát." Szóval belecsöppentem a technológia sportos világába.

Tovább

Ha edzés után ehetnéked támad

5 tipp edzés utáni (esti) kajaroham ellen:

1. Igyál fehérjeturmixot (víz alapút)!
2. Egyél kolbászt!
3. Ha egyik sincs otthon vagy nem szereted őket, igyál jó pár korty vizet és számolj el tízig. Az elménk sokszor összekeveri az éhséget és a szomjúságot!
4. Gyakorold az önfegyelmet!
5. Tegyél lakatot a hűtőre! :)


Tovább

Bikini modell a javából - Interjú Kiss Virággal

Kiss Virág bikini modell 23 éves létére nemrégiben 57 indulóból a harmadik helyen végzett egy nívós amerikai versenyen. Kitartása és hozzáállása alapján még nagy sikerekre számíthatunk tőle!

Kiss Virág

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.