Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Nem nagyon szoktam előre tervezgetni.” – Interjú Koós Rékával

Világhíres musicalekben énekel, szeret futni, van egy zenekara, de rendszerfóbiája is. A hajtós 2014-es éve után eldöntötte, hogy az idén jobban oda fog figyelni az eddig elhanyagolt dolgokra.

Koós Réka

Tovább

A „homokos” sport: Sandbag

Rajt:

Ha azt mondom homokzsákkal edzettem, mire gondolsz először? Valószínűleg egy jól teletöltött klasszikus zsákra, amit nagy szenvedések árán emelgetek egy fagyos, téli délutánon valahol a pusztában. Az elv hasonló, de beltérben vagyunk, és nem egy szokványos zsákról beszélünk.

Tovább

Ha edzés után ehetnéked támad

5 tipp edzés utáni (esti) kajaroham ellen:

1. Igyál fehérjeturmixot (víz alapút)!
2. Egyél kolbászt!
3. Ha egyik sincs otthon vagy nem szereted őket, igyál jó pár korty vizet és számolj el tízig. Az elménk sokszor összekeveri az éhséget és a szomjúságot!
4. Gyakorold az önfegyelmet!
5. Tegyél lakatot a hűtőre! :)


Tovább

Lökj a jégen: jégkorong

Rajt:

Mikor utoljára a Jégpalotában jártam, 20 éves lehettem, egy srác hozott el randi gyanánt ide jéghoki meccsre. A meccs bejött, a srác nem. Pár hete egy barátnőmmel random eszünkbe jutott, mi lenne, ha elmennénk egy meccsre - ezúttal nem pasizni - és ahogy figyeltem a játék menetét beugrott, hogy miért is ne próbálnám ki ezt a sportot?! Hát így kerülök a jég közelébe kérem szépen….sport jég jéghoki Földön

Tovább

Mesterségem triatlonos – Interjú Demeter Nikolettel

Egy szólásmondással élve: nincsenek véletlenek. Az amúgy is sportos Demeter Nikolett amikor először látott iroman-t eldöntötte, hogy bármi áron, de ő is végigcsinálja egyszer. Az álmát valóra váltotta, olyannyira, hogy azóta komoly szintre lépett: hetente hatszor edz, extrém triatlonozik, olykor ingázik Magyarország és Panama között, emellett még dolgozik, és mentálisan is fejleszti magát a versenyekre. A példamutató, csinos, energikus lánnyal személyesen beszélgettem.

motiváció bicikli triatlon sportceleb kitartás
Demeter Nikolett

Tovább

Mint az ősember bunkósbotja: clubbell

Rajt:

Nem lehet könnyű a nagyrészt csak üzleti érdekeken alapuló fitnesz ipar mellett érvényesülni. Az érvényesülők egyik ilyen szegmense a 360 GYM, ahol az instruktoroknak tényleg az a fontos, hogy edzettjeik fejlődjenek. Ezért hajtok fejet előttük, járok el hozzájuk, és mutatom be az óráikat!

Impressziók:

Recepcióst azóta se vettek fel - nem is illik a hely imázsához - és az öltözőt sem bontották még le a legutóbbi primal move és metabolic sportkóstolásom óta. A terem sem változott, sőt a kettlebell alakú órán továbbra is tudom követni mikor ér majd véget a 45 perces edzés. A hely fő eszközeihez hasonlító órával ellentétben most egy baseballütő formájú vassal fogunk edzeni.

Tovább

This is Sparta! - Spártai funkcionális edzés

Rajt:

Egy hozzám közel álló személy, azaz Posta Reni már mesélt nekem a spártai edzésről, ahova jár. Gondolom már most kitaláltad, hogy én is vele tartottam a következő alkalommal…:)

Impressziók:

A közvetlenül a Marina parton lévő teremhez tartunk Reni, a fotós és én. A gyönyörű napsütésben egy pillanatra elgondolkozom, hogy ha pár fokkal melegebb lenne, akkor kinn is tarthatnánk egy edzést. Szerencsénkre egy földszinti "üvegkockában" lesz az óra, ami a Dunára néz, így két gyakorlat között tudok gyönyörködni a napsugarakban.

A dolog sport része: adott egy tapasztalt edző, a másfél órás személyi edzés és két mozgásra elszánt delikvens. Az öltözőt nem fitogtatom, hiszen imádom, hogy tiszta és nem vagyunk sokan, még a gimis szekrények is szimpatikusak. Bejön az összhang, ugyanez vonatkozik a falakra és a sporteszközökre: ahova nézek élénk színeket látok.

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.