Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A vitorlabontás alapjai

Ha foglalkoztat a gondolat, hogy belevágj egy nagy kalandba és vitorlázni kezdj, vagy netán hátrahagyva eddigi utas státuszodat inkább hajóskapitányi babérokra törnél, akkor mindenekelőtt érdemes pár dolgon elgondolkoznod. Az összegzéshez Méder Áron profi, földkerülő vitorlázó járult hozzá hasznos tanácsaival, és az általa már megjárt helyek listájával.

Tovább

„Nem nagyon szoktam előre tervezgetni.” – Interjú Koós Rékával

Világhíres musicalekben énekel, szeret futni, van egy zenekara, de rendszerfóbiája is. A hajtós 2014-es éve után eldöntötte, hogy az idén jobban oda fog figyelni az eddig elhanyagolt dolgokra.

Koós Réka

Tovább

„Szeretem, ha minden bizonytalan” – Interjú Méder Áronnal

Balatonalmádiból indulva a vitorlánk éppen csak hogy kapja a szelet, ezért van időm Áronnal beszélgetni, aki minden kérdésemre zokszó nélkül válaszol olyan nyíltsággal, mintha régóta barátok lennénk. Elsőként arról beszél, hogy mostanság átalakul az élete és kezd másképp tekinteni a dolgokra…

sport sportceleb vitorlázás
Méder Áron

Tovább

Szél nélkül semeddig: Vitorlázás

Rajt:

Nincs sehol megírva, hogyan is kell életünk első vitorlás élményére felkészülni, csupán néhány alapvető dolgot lehet tudni, mint például,hogy mit vigyünk magunkkal, mit viseljünk, mire számítsunk, de a vitorlázás nyújtotta különleges élményt, vagy éppen a végtelen víz adta szabadságérzetet csak testközelből, a fedélzetre lépve lehet megtapasztalni. Lehetőségem adódott, hogy egy álló nap alatt pár kört hajózzak a magyar tengeren Méder Áron, a világhíres magyar földkerülő vitorlázó kapitánysága alatt, a lelkes legénység egyik matrózaként.

sport vitorlázás Vízen

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.