Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Filmezz pedálozás közben: Video cycling (videóval)

Rajt:

Imádok biciklizni, hiszen minden alkalommal kikapcsol, főleg, ha a szabadban nyúzom a saját járgányomat. Amikor a cangák téli álmot alszanak, akkor is muszáj valahogy levezetni a tekerési vágyunkat, így ezért korábban kipróbáltam már a spinninget és a krankinget is; most pedig az előzőhöz hasonló órán vettem részt, annyi különbséggel, hogy video cycling néven fut, ami tulajdonképpen egy spinning program látványvideókkal.

Tovább

Zene és sport: két dudás egy csárdában - Interjú Voksán Virággal

Voksán Virág nem szereti, ha csak a Playmate múltjával azonosítják, hiszen zenei felkérései folyamatosak, és már több saját dal is fut a neve alatt. Nem lustálkodik, ha edzésről van szó, mindig talál rá időt és mozgásformát. Állandó céltáblája a kritikáknak, azonban őt ez nem zavarja, csak is a saját céljaira koncentrál.

Tovább

Ha unod a városi biciklizést: Spinning

Rajt:

Imádok biciklizni - bár a hegymenetekkel nem mindennap vagyunk jóban. Spinningen még pár éve voltam egyszer, de sokkal izgalmasabbnak találom a szabadban való mozgást. Ez a sport meghatározása szerint edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés, kerékpáros aerobic óra az USA-ból. Johnny G (Jonathan Goldberg) fejlesztette ki a szobabicikli és az országúti kerékpár ötvözésével 1987-ben, Magyarországon 10 éve lett népszerű ez a sport. Ennek következtében a Mammut bevásárlóközpont tetején található Lite Wellness és annak spinning órája lett sportkóstolásom következő állomása.

Télen a biciklik pihennek...
Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.