Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mozogj egyszerűen, de hatékonyan! - ugrókötelezés (videóval)

Az állandóan úton lévő világbajnok ugróköteles Bánhegyi Adriennel összefutottam Párkányban egy közös edzés erejéig. Láthattok néhány variációt abból, hogy milyen koreográfiát és elemet lehet kihozni ebből a sokrétű sporteszközből, amivel a bajnok lány általában napi 40 percet gyakorol - kardió edzés ez a javából! Megtanultam pár trükköt és legnagyobb meglepetésemre egész jól ugráltam - bár nem olyan gyorsasággal, mint ő. A személyes sikerek mellett a vidámság, a közvetlenség és a gyönyörű helyszín, jellemezték az Adriennel eltöltött edzésemet!

Tovább

Rúgj és üss - csajoknak is: Kickbox Aerobic

Rajt:

Ismét egy sporteseményre hivatkozva kezdem soraimat, amikor a kickbox aerobicról írok, ugyanis egy ilyen rendezvényen próbáltam ki először ezt a sportot. A végkifejletet szerintem tudod: elmentem kipróbálni. Az óra előtt a tréner egy dolgot kötött a lelkemre: alaposan pihenjem ki magam.

Impressziók:

Mi minden rejtőzhet el egy plázában? A spinning-es próbám alkalmával kiderült, hogy egy konditerem simán, ezúttal is ez a helyzet, ám egy másik bevásárlóközpontban. Az emeleti liftből kilépve csak a Gilda Max-os tappancsokat kell követnem, amelyek elvezetnek a célomhoz: ajtó kinyit, és voilá, itt egy konditerem!

Tovább

Kihívásokra vágyom – Interjú Horváth Évával

A közös cross training edzésünk előtt meginterjúvoltam Horváth Évát az étkezési szokásairól, mesélt a búvárkodással kapcsolatos élményeiről és elmondta, hogy miért akar visszatérni Kolumbiába, az Éden Hotel forgatási helyszínére.

Horváth Éva

Tovább

Nincs rutin, kösd fel a gatyát: Cross Training

Rajt:

Cross Fit, Cross Training: biztos mindenki hallott már róluk, csak nem volt elképzelése mit is takar pontosan ez a két fogalom, azon túl, hogy biztosan valami nagyon nehéz edzés lehet. Nos, ezúttal is egy olyan óratípust próbáltam ki amelynek egymásra épülnek az elemei, akárcsak a primal move vagy metabolic esetében. Nem egy új edzésmódszer, hiszen különböző sportágakban már régóta találkozhattunk vele (torna, súlyemelés, atlétika). Ez a tréning a hagyományos edzések, az egyes sportágakból merített mozgásminták közös nevezője. Nincs rutin, nincs ismétlődő edzés, a szervezetnek állandóan alkalmazkodnia kell az új kihívásokhoz és gyakorlatokhoz. Ennek a tudtában indultunk el az edzésre Horváth Éva műsorvezetővel együtt…

sport motiváció kitartás intervall Földön magas_pulzus
Évával a kezdés előtt

Impressziók:

"Izomszag", ciccegő, súlyokat emelő emberek mindenfelé, fehérjeporok hada sorakozik a recepción, ahol egy karméretben a teremhez illő sráctól kapom meg a kulcsaimat. Az "erőrészen" átsuhanva az emeleti öltözőhöz sietünk Évával…

Tovább

Szabad levegő és szórakozás: kültéri fitneszterem (videóval)

Eljátszottál már azzal a gondolattal, hogy milyen lenne szabadtéren, jó - vagy akár kevésbé ideális - időben fitnesz gépeket használni egy kiadós bemelegítő futás után? Ha Budapesten vagy valamelyik nagyobb vidéki városban élsz, biztosan találkoztál már a kültéri fitnesz termek valamelyikével, amelyeket bármikor bárki kipróbálhat. Egy személyi edző segítségével górcső alá vettem pár ilyen gépet: beszéltünk arról, mik a helyes kivitelezések, a megfelelő ismétlésszámok, és mindezeket természetesen ki is próbáltam a saját bőrömön!



A személyi edző honlapja: http://www.szivoszoltan.hu/

Videó: Láposi Dávid

Tovább

Bulis óra pörgős edzővel – A hét edzője Vörös Katalin

Vörös Katalin három éve kangoo oktató, elmondása szerint senkinek sem kell félnie az órájától és az ahhoz tartozó eszköztől, aki azonban elmegy hozzá edzeni, készüljön egy nagy bulira!

Vörös Katalin

Tovább

Egy óráig a kenguru bőrében: Kangoo

Rajt:

Biztos, hogy te is régóta szemezel a kangoo-val, hiszen nincs, aki ne ismerné, vagy ne hallott volna róla már. A nagyobb sportrendezvényeken rendre találkozhatunk ezzel a sporttal, miközben több tucat nőci ugrál föl-le egy színpad előtt, hol csak "sima" koreográfiára, máskor military stílusban. Hát még szép, hogy ez is rajta van a listámon!

sport edzés ugrálás Földön

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.