Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

This is Sparta! - Spártai funkcionális edzés

Rajt:

Egy hozzám közel álló személy, azaz Posta Reni már mesélt nekem a spártai edzésről, ahova jár. Gondolom már most kitaláltad, hogy én is vele tartottam a következő alkalommal…:)

Impressziók:

A közvetlenül a Marina parton lévő teremhez tartunk Reni, a fotós és én. A gyönyörű napsütésben egy pillanatra elgondolkozom, hogy ha pár fokkal melegebb lenne, akkor kinn is tarthatnánk egy edzést. Szerencsénkre egy földszinti "üvegkockában" lesz az óra, ami a Dunára néz, így két gyakorlat között tudok gyönyörködni a napsugarakban.

A dolog sport része: adott egy tapasztalt edző, a másfél órás személyi edzés és két mozgásra elszánt delikvens. Az öltözőt nem fitogtatom, hiszen imádom, hogy tiszta és nem vagyunk sokan, még a gimis szekrények is szimpatikusak. Bejön az összhang, ugyanez vonatkozik a falakra és a sporteszközökre: ahova nézek élénk színeket látok.

Tovább

Az elkötelezett izommunka: ABS

Rajt:

Akárki akármit mond, én hiszek a köredzésben és a saját testsúlyos gyakorlatokban!

A Zsirai Milán-féle kemény edzéseknek már sokan csodájára jártak, köztük én is. Miután alkalomról alkalomra megtapasztaltam a hatásos edzésmódszerét, ott ragadtam a teremben, és a folyamatos sportpróbák mellett, fakultatív módon azért vissza-vissza mentem cross core-ra. Ezúttal egy olyan óratípust mutatok be onnan, ami nem régóta található meg a terem órarendjében: ez az ABS, azaz az Active Body System edzés.

Impressziók:

Mire is vágyom olykor egy húzós nap után? Ha jó az idő, leginkább bringázásra, ha rossz, akkor egy jó hatha jóga órára vagy egy zúzós, izzasztó edzésre a Yakuza Fitness-ben Milán jóvoltából. Tehát így kerülök ismét a Golipark-ba, ahol a terem semmit sem változott a megnyitása óta, már otthonosan mozgok itt, mikor ide jövök.
sport kitartás Földön funkcionális_köredzés
Melegítés a tükör előtt-mögött-mellett

Tovább

Így eddz otthon hatékonyan egy magyar termékkel! - Bodyrope

Rajt:

Korábbi beszámolóimban mutattam már be hevederes edzéseket, amelyeknél a gyakorlatok nagyrészt fedték is egymást. A BODYROPE® hevederes edzés is hasonszőrű, annyi különbséggel, hogy egy 100%-ban magyar gyártású, kiváló árfekvésű és minőségi termékről van szó. Kipróbáltam azt a sportot, amivel az országban több, mint 40 képzett BODYROPE® edző tart már órákat csoportos - és személyi edzés keretein belül.

A heveder felszerelése pofon egyszerű

Tovább

Így sportol Hollywood - Interjú Norman Gáborral

Norman Gábor tizennégy éve dolgozik a hollywoodi filmiparban, és több sztárral is jó kapcsolatot ápol. Igényes, sportszerető emberként ismeri az Amerikában divatos összes új mozgásformát. Mint számos hollywoodi produkció művészeti vezetője, bennfentesként több érdekes történetet is elmesélt nekem az "amerikai álom" kulisszatitkairól.

interjú sport sportceleb jóga TRX funkcionális_köredzés
Norman Gábor

Tovább

Mozgás körbe-körbe karikába - A hét edzője Gyepesi Áron

Gyepesi Áron, az F&M fitness and more edzője szerint minden típusú és testalkatú embereknek ajánlott a funkcionális köredzés. Mit is takar pontosan ez a név és hogyan épül fel egy óra?

Gyepesi Áron

Tovább
«
12

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.