Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ugorj fejest a komfortzónádból: Ejtőernyős tandemugrás (videóval)

Rajt:

Sokszor hallani, hogy be vagyunk szűkösödve a saját kis világunkba, ám olykor elég egy kis dolog is, hogy kimozdítson minket onnan, és új szemszögből lássuk - akár csak egy darabig - az életet. Szerintem nem vagyok/voltam egyedül azzal a kívánsággal, hogy egyszer fejvesztve ugorjak ki egy repülőgépből - persze tandemmel. Íme egy újabb sport, amit kihúzhattam a (bakancs)listámról!

Impressziók:

A Börgöndi repülőtér felé kacskaringós, kihalt, autógumikkal és susnyással megspékelt földutakon megyek, míg nem a hosszú út végén egy zsákutcába, azaz a reptérbe botlok. Az utolsó kanyar után, mikor megpillantom a hangárt, egyből izgatott leszek. Odaérve szokatlan sürgés-forgás és lazaság fogad, az iroda nem olyan, mint egy hagyományos konditeremé…

Már elsőre belefutok - tudtomon kívül - Péterbe, akivel majd össze leszek kapcsolva az ugrás erejéig. Formalitás, papírok, miegymás, egyszer csak már egy piros nadrág és heveder van rajtam - az öltözést egy kis felkészítés követi.

Tovább

Ebben a koreográfiában nem veszel el: GrandUP

Rajt:

Miután kirugdostam magam azon a bizonyos sporteseményen a kickbox aerobic órán, a barátnőmmel együtt úgy döntöttünk, hogy ezután legyen valami light-osabb a következő ottani kipróbálandó sport. Egyenesen a kisterembe mentünk, ahol hip-hop-ot táncoltunk - a magam részéről eléggé mérsékelt sikerrel. Hozzáteszem, épp egy fogműtét után voltam, így kevesebb aktivitással tudtam részt venni az órán. Ezután megnéztük a programfüzetet, ahol láttuk a következő óra nevét: grand up. Nem tudtuk milyen lesz, és egyszerre csak több ilyen feliratú pólóban járkáló nőcire is figyelmesek lettünk…45 perccel később mosolyogva, vidáman távoztunk az óráról…

sport tánc ugrálás Földön

Tovább

Mozogj egyszerűen, de hatékonyan! - ugrókötelezés (videóval)

Az állandóan úton lévő világbajnok ugróköteles Bánhegyi Adriennel összefutottam Párkányban egy közös edzés erejéig. Láthattok néhány variációt abból, hogy milyen koreográfiát és elemet lehet kihozni ebből a sokrétű sporteszközből, amivel a bajnok lány általában napi 40 percet gyakorol - kardió edzés ez a javából! Megtanultam pár trükköt és legnagyobb meglepetésemre egész jól ugráltam - bár nem olyan gyorsasággal, mint ő. A személyes sikerek mellett a vidámság, a közvetlenség és a gyönyörű helyszín, jellemezték az Adriennel eltöltött edzésemet!

Tovább

Bulis óra pörgős edzővel – A hét edzője Vörös Katalin

Vörös Katalin három éve kangoo oktató, elmondása szerint senkinek sem kell félnie az órájától és az ahhoz tartozó eszköztől, aki azonban elmegy hozzá edzeni, készüljön egy nagy bulira!

Vörös Katalin

Tovább

Egy óráig a kenguru bőrében: Kangoo

Rajt:

Biztos, hogy te is régóta szemezel a kangoo-val, hiszen nincs, aki ne ismerné, vagy ne hallott volna róla már. A nagyobb sportrendezvényeken rendre találkozhatunk ezzel a sporttal, miközben több tucat nőci ugrál föl-le egy színpad előtt, hol csak "sima" koreográfiára, máskor military stílusban. Hát még szép, hogy ez is rajta van a listámon!

sport edzés ugrálás Földön

Tovább
«
12

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.