Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha spontán akarsz lenni, menj színházba, ha nem vágysz a fókahájra, az edzést se hagyd ki

Limbacher Tivadar és Szabadkai Attila megvalósították az ötletüket és elérték, hogy a magyarok nagy részének ne okozzon gondot a színházba járás. A maesteszinhaz.hu oldalon nem csak kedvezményesen vehetünk jegyeket, de spontánságunkat is kiélhetjük, ha az utolsó pillanatra kellene egy randi program.

sportceleb edzés interjúMegkérdeztem az alapítókat, hogyan viszonyulnak a sportoláshoz, Tivadar válaszolt kettejük nevében.

A Forbes Magazin a 30 fiatal 30 alatt listájába beválasztott titeket - gratulálok! Az olvasók számára zanzásítva összefoglalnád, hogy miért és hogyan lett a Ma este színház?

A Ma este Színház! közel öt éve indítottuk. Úgy indult az egész, hogy Szabadkai Attila barátommal elhatároztuk, közösen alapítunk egy újszerű ötletre épülő vállalkozást. Egyik este összeültünk, mindketten hoztunk magunkkal három ötletet meg egy üveg bort, és megegyeztünk, hogy éjfélig elfogyasztjuk a borokat, a hat ötletből pedig kiválasztunk egyet, és megvalósítjuk.

Így is történt, és az este végére eldőlt, hogy a Ma este Színház! a szerencsés ötlet. Azért döntöttünk emellett, mert sokat gondolkodtunk rajta, vajon miért csak akkor járunk színházba, ha a szüleinktől kapunk jegyet szülinapra vagy karácsonyra, vagy ha valaki lepasszolja nekünk. Holott ha elmegyünk, a saját példánkból kiindulva mindig nagyon élvezzük, magunktól mégsem jut eszünkbe szinte soha. Arra jutottunk, hogy egyrészt a mi generációnk nem igazán szeret hetekre előre tervezni, másrészt a magas jegyárak is biztosan sok fiatalt visszatartanak. A koncepciónk ezért a kettő kombinálásán alapul: az előadások napján még el nem kelt jegyeket kínáljuk megvételre féláron. Így bárkinek lehetősége nyílik rá, hogy akár az utolsó pillanatban, spontán módon döntse el, hogy esti programként megnéz egy jó darabot.

sportceleb edzés interjúMennyire változott meg az emberek színházba járási szokása - egyértelműen többen kulturálódnak vagy vannak holtidőszakok a nyáron kívül?

Mióta létrehoztuk a weboldalt, közel 400 000 ember volt velünk last minute színházban, azaz ennyi üresen maradó széket töltöttünk meg. Büszkék vagyunk erre az eredményre, mivel ez tényleg win-win szituáció, előnyös a színházaknak és a nézőknek is. Nyáron is egyre több egyéb előadásra lehet nálunk jegyet venni féláron: kiállítások, koncertek, standup és persze a szabadtéri színházak előadásaira is.

A sok szervezés és a munka mellett mennyire fontos a mozgás az életedben/életetekben?

Természetesen mindkettőnk számára fontos a mozgás és az egészséges életmód.

sportceleb edzés interjúVan kedvenc sportotok, ami mindig kikapcsol, lelazít titeket?

Attila abszolút kedvence a szörf és ő biciklivel közlekedik a városban. Én a futás, úszás és edzőterem mellett teszem le a voksom, igyekszem minnél gyakrabban csinálni is, mivel sétálás és bicikli helyett én inkább motoroznom.

Ha választani kell: sport vagy színház?

Szerencsére nem kell választani! :)

Hogyan veszed rá magad arra, hogy elmenj edzeni, még akár hidegben, rossz időben is?

Muszáj menni, nincs mese, különben előbújik a fókaháj! Ez elég motiváció.
 

Tovább

Edzők górcső alatt: Molnár Böbe - A Cleopatra torna eredményeként a szexualitás mélyebb megélése is vár ránk

Ebben a sorozatban csupa okos dolgot olvashattok edzőktől, akik egytől egyig ugyanarra az 5+1 kérdésre válaszolnak. Így tett korábban a nagy kedvencem, Ágh Csaba és az izmos testtel is nagyon szexi Péntek Enikő is.

A sort Molnár Böbe folytatja, akinek az óráján még a földanya is ott volt.

edzők górcső alatt edzés torna motiváció edző nőiesség a hét edzője

1. Miben rejlik az általad oktatott sport különlegessége?

A Cleopatra- Torna az érzéki és tudatos nők sportja. Amikor testünk izmait fizikai síkon eddzük, fontos, hogy azzal egy időben önbizalmunkat is erősítsük. A torna során a képzelőerőnk "izmait" is tréningezzük. Felszabadítjuk tudatalattinkból azokat az érzelmi diszharmonikus energiákat, melyek intuícióink útját állják. A mozgásforma mozgásterápiaként is működik. A meditáció és a speciális energiagyakorlatok révén tudatosíthatjuk, kiaknázhatjuk a bennünk rejlő lehetőségeket, pozitívan megélhetjük nőiességünket. Megtanulhatjuk azt, hogyan állíthatjuk női energiáinkat, kisugárzásunkat annak szolgálatába, hogy életünk minden területén sikeresebbek lehessünk. Mindezek eredményeként az érzékiség, az intimitás és a szexualitás mélyebb megélése vár még ránk.

Tovább

Ennyit és így még életedben nem izzadtál egy infrabiciklitől

Rajt:

Az infrasugarakkal kísért biciklizést többen is a 21. század egyik leghatásosabb edzésmódjának mondják. A tekeréssel és mérhetetlenül sok izzadással járó mozgást, mellesleg sok celeb is űzi, ezért gondoltam kipróbálom, mit esznek rajta.

Így néz ki maga a gép:

földön sport izzadásAhogy én láttam:

Na szóval! A 12. kerület egyik forgalmas részére eső kis utcában sétálok. Megállító tábla híján skubiznom kell, hogy megtaláljam a helyet, de végül sikerül. A csattra felújított helyiségben egy légtérben van a recepció és a két izzasztó gép. Jobbra található a patinás öltöző, amit a készséges recepciós is megmutat, miután odaadta az edzéshez szükséges törölközőt és az elengedhetetlen búvárruhát. Na jó, inkább átlátszó szkafandert, amit a mellkasomig fel kell húznom.

földön sport izzadásGyakorlatilag ezzel dunsztolom magam, miután az ingyenes zsírégető krémek valamelyikével bekenem a kényes területeket - ahova mellesleg a legtöbb nő a valóságban csak odaképzeli a felesleget és a narancsbőrt.

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.