Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kipróbáltam Roger Federer sportját: Tenisz

Rajt:

A tenisz fontos sport számomra, ennek több oka is van…már régóta szerettem volna újra ütögetni, de nem volt partnerem. Milyen jó dolog, hogy van egy sportblogom, így elmehettem kipróbálni ismét. :)

sport tenisz Földön magas_pulzus

Tovább

Nincs rutin, kösd fel a gatyát: Cross Training

Rajt:

Cross Fit, Cross Training: biztos mindenki hallott már róluk, csak nem volt elképzelése mit is takar pontosan ez a két fogalom, azon túl, hogy biztosan valami nagyon nehéz edzés lehet. Nos, ezúttal is egy olyan óratípust próbáltam ki amelynek egymásra épülnek az elemei, akárcsak a primal move vagy metabolic esetében. Nem egy új edzésmódszer, hiszen különböző sportágakban már régóta találkozhattunk vele (torna, súlyemelés, atlétika). Ez a tréning a hagyományos edzések, az egyes sportágakból merített mozgásminták közös nevezője. Nincs rutin, nincs ismétlődő edzés, a szervezetnek állandóan alkalmazkodnia kell az új kihívásokhoz és gyakorlatokhoz. Ennek a tudtában indultunk el az edzésre Horváth Éva műsorvezetővel együtt…

sport motiváció kitartás intervall Földön magas_pulzus
Évával a kezdés előtt

Impressziók:

"Izomszag", ciccegő, súlyokat emelő emberek mindenfelé, fehérjeporok hada sorakozik a recepción, ahol egy karméretben a teremhez illő sráctól kapom meg a kulcsaimat. Az "erőrészen" átsuhanva az emeleti öltözőhöz sietünk Évával…

Tovább

Az egekben lesz a pulzusod: Ironbox

Rajt:

Tatarek Rezsőt szinten minden nagyobb sporteseményen látni, ahol hiper gyorsasággal dolgoztatja és boxoltatja az óráján résztvevőket jellegzetes, ütvefúrós hardcore zenéivel. Ez nem a szokásos hulla-hopp aerobic, már az edzést nézve is megizzad az ember…Vettem a bátorságot és elmentem a zúzós órára.
sport core kitartás Földön magas_pulzus

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.