Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tipikus konditermi típusok – Becsekkolok, tehát edzek

Izmokat kell növeszteni, mert ahhoz lehet használni a menő #nofilter és a #celaneating hashtageket. Mielőtt elindul, gondosan kiválasztja milyen ruhát viseljen, hiszen nem lehet rajta ugyanaz, mint egy héttel korábban. Egy dokumentumfilm alaposságával vetekszik az a képmennyiség és videó, amit egy konditermi látogatása alatt készít – magáról. Becsekkol, hogy ott van, mert „akkor semmit nem ért az edzés”, lehetőleg mindenkivel pózol egyet és a látványos izomcsókolgatás sem maradhat el. Ha már nem tud mit kitalálni, akkor a fehérje turmixával szelfizik, a képnek pedig a millió hashtag mellett szellemesen „Stay strong” címet ad. Persze a címadás kreativitása a két nemnél eltérő lehet.

tipikus konditermi típusok

Találkoztál már Isteni izom Imrével? Na és a bunkó recepcióssal?

Tovább

Tipikus konditermi típusok – A recepciós, akinek jelmondata: „Akkor sem leszek veled kedves”

Kilencven sport kipróbálása során sok-sok helyen megfordultam már. Mindenekelőtt leszögezem, hogy (szerencsére) már egyre kevesebbszer találkozom olyan recepciósokkal, akik fancsali képpel fogadnak, mikor megérkezem. Persze megértem, hogy mindenkinek szokott rossz napja lenni, azonban amikor valakin múlik egy adott hely vagy cég megítélése, akkor ajánlott legalább illedelmesnek és valamennyire mosolygósnak lenni.

ezt figyeld konditerem tipikus konditermi típusok
Sokuk nem érti meg, hogy a munkaköréhez tartozik a kedves, normális kiszolgálás. Így aztán ne csodálkozzunk, ha savanyú képpel, köszönés nélkül vágja oda nekünk az öltöző kulcsot, miközben a másik kezében lévő telefonján éppen becsekkol a Facebook-on, hogy éppen „Feeling szomorú, unott, gyámoltalan” vagy akármi. Esetleg szájhúzva magyarázza el mit merre találunk, aztán mantrázik egyet azért, hogy legyen már vége a napnak.
 

Mik a ti benyomásaitok?

Tovább

Tipikus konditermi típusok - Isteni izom Imre

Kedvenc időtöltése a dinnyecipelés, szlogenje a „Gyúrunk vazzeg”, istenei a súlyok. Rejtély hogyan vakarja vagy mossa meg a háta közepét, ráadásul az összes pólója annyira feszül rajta, hogy majd kidurran – nem érdemes neki ruhát ajándékozni. Mindig könnybe lábad a szeme, ha csirkével és rizzsel leped meg, de dührohamot kap, ha betolsz egy sajtburgert. Példaképe Arnold Schwarzenegger, Facebook jelszava Biotech, az emlékeztető szava pedig Scitec.

ezt figyeld

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.