Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éjjel-nappal gurulás: görkorcsolya

Rajt:

Amíg nem volt egy komoly balesetem, addig nagyon jó viszonyt ápoltam a görkorival. A jégkorcsolyázás már az első lépés volt afelé, hogy megtörjem ezt a rossz élményt, most eljött a másik ideje is.


Tovább

Itt bizony hemperegned kell: Boot Up

Rajt:

Hogy is szokott kezdődni? Megkeresnek vagy megkeresek egy termet illetve csapatot, hogy kipróbálnám a sportjukat. Most az utóbbi lépett érvénybe, ugyanakkor nagyon kedves fogadtatásban volt részem már az első pillanattól kezdve, legfőképp a menedzser részéről. Ilyenkor sokkal szívesebben megyek el az első edzésre, szemben azzal, amikor lenézőek velem és blogger csitrinek kezelnek. No de ez kérem szépen kültéren lesz, úgyhogy megúszom a savanyú képű recepcióst is. Ó, jeee!

Valami készül a parkban

Tovább

This is Sparta! - Spártai funkcionális edzés

Rajt:

Egy hozzám közel álló személy, azaz Posta Reni már mesélt nekem a spártai edzésről, ahova jár. Gondolom már most kitaláltad, hogy én is vele tartottam a következő alkalommal…:)

Impressziók:

A közvetlenül a Marina parton lévő teremhez tartunk Reni, a fotós és én. A gyönyörű napsütésben egy pillanatra elgondolkozom, hogy ha pár fokkal melegebb lenne, akkor kinn is tarthatnánk egy edzést. Szerencsénkre egy földszinti "üvegkockában" lesz az óra, ami a Dunára néz, így két gyakorlat között tudok gyönyörködni a napsugarakban.

A dolog sport része: adott egy tapasztalt edző, a másfél órás személyi edzés és két mozgásra elszánt delikvens. Az öltözőt nem fitogtatom, hiszen imádom, hogy tiszta és nem vagyunk sokan, még a gimis szekrények is szimpatikusak. Bejön az összhang, ugyanez vonatkozik a falakra és a sporteszközökre: ahova nézek élénk színeket látok.

Tovább

Sikamlós nyújtás: bikram jóga

Rajt:

A híres vagy hírhedt bikramról már hallottam jót és rosszat is: egyesek esküsznek erre a módszerre és a melegben való nyújtás magas hatásfokára, míg másoktól azt is hallottam, hogy vitaminhiány lépett fel a testükben a magas hőfokon végzett rendszeres mozgás miatt annak ellenére, hogy azokat az óra után pótolták. Nem volt elég a múlt heti 30 fokos beautyrobic edzés, még inkább emelem a hőmérsékletet (vagy a tétet) és ezúttal egy sivatagi forróságú terembe látogatok el, hogy kipróbáljam a bikram jógát.

Tovább

Az elkötelezett izommunka: ABS

Rajt:

Akárki akármit mond, én hiszek a köredzésben és a saját testsúlyos gyakorlatokban!

A Zsirai Milán-féle kemény edzéseknek már sokan csodájára jártak, köztük én is. Miután alkalomról alkalomra megtapasztaltam a hatásos edzésmódszerét, ott ragadtam a teremben, és a folyamatos sportpróbák mellett, fakultatív módon azért vissza-vissza mentem cross core-ra. Ezúttal egy olyan óratípust mutatok be onnan, ami nem régóta található meg a terem órarendjében: ez az ABS, azaz az Active Body System edzés.

Impressziók:

Mire is vágyom olykor egy húzós nap után? Ha jó az idő, leginkább bringázásra, ha rossz, akkor egy jó hatha jóga órára vagy egy zúzós, izzasztó edzésre a Yakuza Fitness-ben Milán jóvoltából. Tehát így kerülök ismét a Golipark-ba, ahol a terem semmit sem változott a megnyitása óta, már otthonosan mozgok itt, mikor ide jövök.
sport kitartás Földön funkcionális_köredzés
Melegítés a tükör előtt-mögött-mellett

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.