Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy óráig a kenguru bőrében: Kangoo

Rajt:

Biztos, hogy te is régóta szemezel a kangoo-val, hiszen nincs, aki ne ismerné, vagy ne hallott volna róla már. A nagyobb sportrendezvényeken rendre találkozhatunk ezzel a sporttal, miközben több tucat nőci ugrál föl-le egy színpad előtt, hol csak "sima" koreográfiára, máskor military stílusban. Hát még szép, hogy ez is rajta van a listámon!

sport edzés ugrálás Földön

Tovább

Így eddz otthon hatékonyan egy magyar termékkel! - Bodyrope

Rajt:

Korábbi beszámolóimban mutattam már be hevederes edzéseket, amelyeknél a gyakorlatok nagyrészt fedték is egymást. A BODYROPE® hevederes edzés is hasonszőrű, annyi különbséggel, hogy egy 100%-ban magyar gyártású, kiváló árfekvésű és minőségi termékről van szó. Kipróbáltam azt a sportot, amivel az országban több, mint 40 képzett BODYROPE® edző tart már órákat csoportos - és személyi edzés keretein belül.

A heveder felszerelése pofon egyszerű

Tovább

Zorró után szabadon: Vívás

Rajt:

A vívás élsport. Ezért a mostani írásom inkább a sportra, mint a helyszínre fog koncentrálni, bár utóbbinál igen felemelő érzés, hogy bajnokok és paralimpikonok mellett edzhettem.

Nagy Tímea győzelmével kezdődtek, Szilágyi Áron bravúrozásaival folytatódtak és Schmitt Pállal - a plágiumbotránya idején megismert plusz információkkal - befejeződtek a vívással kapcsolatos élményeim és ismereteim. Laikusként az ember legtöbbször nem is gondol bele, hogy mennyi test-és észjátékkal jár együtt egy-egy sportág. Amíg nem próbáltam ki a vívást, én sem mélyedtem el alaposabban az előbbiek igazságában.

Tovább

Pikk-pakk és kész az edzés: E-fit

Rajt:

Rengeteg mende-mondát hallottam már az EMS (izomstimulációs) technológiáról és a hozzá tartozó edzésről, köznapi nevén a speed - vagy e-fitness-ről. Az első ilyen jellegű terem két éve nyitott meg E-fit néven Budapesten. Két alkalomra én is beálltam a 25-30 percet edzők táborába, hogy kiderítsem, mi igaz és hamis a mítoszokból, amelyeket több évtizedes kutató - és fejlesztőmunka előzött meg.

Tovább

Fejlődő kötélipar - A hét edzője Zsirai Milán

A triatlon karrierjét hátrahagyva Zsirai Milán először pro ski edzőként tevékenykedett, majd később cross core instruktor lett; az utóbbi, Amerikából származó mozgás vélhetően a legújabb "kötél divat" lesz, amely áprilistól már Budapesten is kipróbálható.

Zsirai Milán

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.