Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felejtsd el a klasszikus táncot: Dance Training

Rajt:
Sosem nyűgöztek le a társastáncok, az ehhez tartozó dallamok és nem is a Rosalinda latin szappanopera zenéje a csengőhangom, így ha táncról hallok vagy olvasok, általában nem figyelek oda. Nem lett volna ez másképp a Dance Training esetében sem, ha nem kezdek el utána olvasni, miután megláttam egy ismerősöm közösségi profilján a hirdetést. Ez a mozgásforma az aerobic és a tánc abszolút keveréke - megnyugodtam. Konok Zsuzsanna 2012 szeptemberében gondolt egyet: 14 év tánc-és edző tapasztalat - ebből jó pár év Kozsóval - ötvözésével alakította ki a "táncos tréninget". Az új őrület gyorsan söpört végig az ismerősök, sportra vágyók világában, olyannyira, hogy már saját tipográfiás ruházata is van.
Tovább

A szakaszos kikészülés: Zóna edzés

Rajt:
Szeretek kísérletezni a sportágakkal, klasszikus és modern fajták egyaránt érdekelnek, pár kedvenc oldalt nyomon is követek. Egyik alkalommal megtaláltam azt az aerobic videót, amelyen Péntek Enikő és több száz ember egyszerre pattogott dallamos, bulizós zenére, és ez kíváncsivá tett. Jobban utánanézve tudtam meg, hogy rendszeresen tart órákat, így kedvet kaptam hozzá, hogy kipróbáljam a neve alatt már branddé nőtt sportágat. Enikő Angliában szerzett ismereteit és saját tapasztalatait ötvözve állította össze a "Zóna" mozgásformát. Az edzés 60 perc alatt ötvözi a tabatát (20 másodperces sorozat 10 másodperces pihenőkkel megszakítva, teljes intenzitással), az intervallt és az erősítőgyakorlatokat, mindig más testrészre fókuszálva - de erről majd később.
Tovább
5678910
»

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.