Rajt:

Amíg nem volt egy komoly balesetem, addig nagyon jó viszonyt ápoltam a görkorival. A jégkorcsolyázás már az első lépés volt afelé, hogy megtörjem ezt a rossz élményt, most eljött a másik ideje is.


 

Impressziók:

Majdnem teljes menetfelszerelést kapok az induláshoz - a sisakhoz már nem ragaszkodtam.

Tehát adott egy keddi délután, egy ugróköteles kedves ismerős, sok görkoris és a Puskás Stadion körüli pálya. Mit lehet belőle kihozni?

Jó hangulatot; annak felismerését, hogy elfelejtettem hogyan tudok optimálisan fékezni és comb-fenék körül (is) formás izomzatra tehetünk szert, minél többször űzzük. Napsütés, barátok, jó kedv – igény szerinti oktatás és tagdíj.

Az ugrókötél bajnok Bánhegyi Adri is eljött velem a kipróbálásra


Tetszik, hogy bárki bármikor becsatlakozhat, kedvesek az emberek, az oktatók és pillanatok alatt okulhatunk a szintünknek megfelelően.

A körök megtételén kívül a kanyarodással próbálkozom, a megállásról való emlékeim is pillanatok alatt feltörnek. A helyszínen, ahol vagyunk, csupán augusztus elejéig lesz edzés, helyette biztosan lesznek a fix, csütörtöki gurulások az Olof Palme sétányon. Ez utóbbit pedig mindig megkoronázzák egy esti 10-12 kilométeres, élvezetes, biztonságos gurulással a városban. 

Adrienn véleménye a görkoriról:

„A görkori a másik nagy kedvencem az ugrókötél mellett, a hosszabb utakra - ha befér a bőröndbe - mindig magammal viszem. Sokszor, a legjobb városnéző eszköz, hiszen gyorsan, sok helyre el lehet vele jutni, emellett pedig a napi edzés egy részét is kitöltheti a görkorcsolyázás. Eddigi görkoris utaim közé tartozott Los Angeles, Barcelona és New York is, a nagy városokban tökéletesen ideális az eszköz a gyors közlekedéshez!”


Ami fontos: 

Októberig megy a szárazföldi gurulás, azt követően a társaság a jégre és a hóra „költözik”. Mindig nézd meg az oldalt vagy kérd a hírlevelet, amiben leírják, ha esetleges nyáriszünet, változások vagy rendezvények lesznek. Ha szeretnél edzésre menni, előtte küldj egy mail-t nekik a cipő méreteddel, hogy felszerelést tudjanak számodra biztosítani! 

Pózolással zártunk


Hol? Esti gurulások Budapesten, túrák országszerte (infók itt)
Mennyibe kerül? ingyenes, de tag is lehetsz, amivel támogatod a csapat munkáját egy jelképes összeggel (érdemes!) 
Mit vigyél? kényelmes, laza ruha, minden mást megkapsz ott 
Korosztály: 6-60 év
Férfi/nő arány: 60% - 40%

Pontozás
Kínzó faktor: 9/10
Ennyire formál: 10/10
Edző: 10/10
Helyszín: 10/10
Ennyire fáj másnap mindened: 7/10