2014-ben valóra vált a BSI régi álma: 2600 mikulás lepte el a Corvinus Egyetemet és a Váci utcát.  Habár az élet megállt egy rövid időre, amíg a környéken sétálgatók és dolgozók tátott szájjal bámulták a rengeteg télapót: ilyen látványban még soha nem volt részük december 6-án!

Idén még több mikulásra számíthatnak az arra járók. Sőt, bárki kipróbálhatja, milyen felölteni a piros gúnyát és az ősz szakállt. Aki ugyanis nevez a december 6-i, 2,3 km-es 2. Rossmann Mikulásfutásra, az nem csak az indulásra szerez jogot, hanem megkapja a télapó egyenruhát is: a piros nadrág, piros kabáttal és fekete övvel.

Az eseményen a játékos bemelegítést Béres Alexandra tartja a futamok előtt, aki családjával rajthoz is áll ezen a vicces futáson. A rengeteg Mikulásra való tekintettel két rajt is lesz, egy 13 és egy 15 órakor. A gyerekeket a színpadon 12:25-12:45-ig és 14:25-14:45 között Kolompos zenekari koncert, a téren pedig póni simogató várja!

Ha a sport mellett jótékonykodnál, hozz egy ajándékot (játékot, írószert, iskolaszert) a puttonyba a rászoruló gyerekeknek!

A 2,3 km hosszúságú táv nem csak a felnőttek, de a gyerekek számára is könnyen teljesíthető és szórakoztató esemény. Két rajt is lesz, az első futam 13 órakor, második futam 15 órakor indul Sóház utcából (Budapesti Corvinus Egyetem és a Központi Vásárcsarnok között).

További részletek ITT!

Talán még Batman és Robin is beugrik...

ezt figyeld