Visszatekintve nagyon sok izgalmas sportot próbáltam ki idén. Mi a legjobb ebben? Nem csak új embereket ismertem meg, de még magam is elcsodálkozok, hogy mennyi módja és megoldása van a mozgásnak. Lássuk az általam vélt legjobbakat!

visszatekintés 2015

Nem szeretem a hideget, de a téli sportokat nagyon. Miután már felavattam párszor a karácsonyi korimat (egyszer a neves parfümőrrel, Zólyomi Zsolttal), gondoltam lépek egy szintet és írtam az újpesti jégkorongozó csapatnak, hogy betársulnék hozzájuk pár edzés erejéig. Nagyon jó élményekkel gazdagodtam és egy újabb kedvenc sportom lett. Így éreztem magam a jégen.

visszatekintés 2015
Jégkorong

Miután az utolsó kis havat is kihasználtuk a csúszásra, ahol még videó is készült erről a nálunk még nem annyira ismert sporteszközről, a snowscoot-ról, hirtelen egy csapásra tavasz lett.

visszatekintés 2015
Snowscoot

Pár héttel később még a küszöböt sem kellett átlépnem, amikor a Mobiledző lány jött hozzám, ugyanis a nappalimban letoltuk az edzést – maga az ötlet is kiváló.

visszatekintés 2015
Mobiledző

A júniusi forróságban jó érzés volt, hogy rövid nadrágos sportot választottam akkorra. Habár fenékrázásból (elméletileg) mindannyian jók vagyunk, ezúttal kiderült, hogy van mit csiszolni a technikán ahhoz, hogy egy igazán jó performansz kerekedhessen belőle – legalábbis négy fal között. Ilyen volt a twerk.

visszatekintés 2015
Twerk

A nyári időszak elég termékeny volt, több mozgásformát is teszteltem: koszosra hemperegetem magam, amikor boot up edzésen voltam, egy nagyon hasznos felmérés keretében megtudtam, hogy ülve futok pofára esés helyett, ezért  változtatnom kell a futótechnikámon, de még a szuper édes,  világhírű ugróköteles Bánhegyi Adrival is sikerült összehoznunk egy görkoris tesztelést.

visszatekintés 2015
Görkori

Az év végéhez érve egy igazán kemény edzésen vettem részt, de még a sittesek közé is beférkőztem egy óra erejéig.

visszatekintés 2015
Sittes edzés

Köszönöm, hogy ilyen sokan olvastok!

Jövőre folytatódnak a tesztelések és jönnek az újabb beszámolók, kövessetek továbbra is! :)

Barbi