Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kardió promenád: WALKenergie

Rajt:

A WALKenergie-re internetes barangolásom közepette bukkantam rá; az olasz sportszabadalom egyelőre csak pár helyen, nagyvárosokban található meg nálunk.

Impressziók:

Miután leparkoltam a Csillagvár bevásárlóközpont kültéri parkolójába, a konditerem felé veszem az irányt, ami az épület első emeletén található, egy tánciskola szomszédságában. A bejáratnál lévő üvegfalon átlesek és a tömeg alapján első benyomásra világossá válik számomra, hogy ez egy gyakran látogatott, bejáratott terem. A recepcióhoz érek - igen, ez fontos rész, hiszen ők a terem arcai és képviselői, így rengeteget számít a megnyilvánulásuk - ahol fiatal, mosolygós alkalmazott adja oda a kulcsot és magyarázza el, mit merre találok. Sprint - a mindig zsúfolt - öltözőbe és átvedlés!

Egy csapásra a teremben termek, körülöttem a speciális walkenergie gépek, amelyeket már kikészített nekünk a nagyhangú, jófej szőkeség, alias Csényi Brigitta, az oktató. Hogy is néz ki egy ilyen gép? Futópadhoz hasonlítanám, annyi különbséggel, hogy előttem van egy korlát, amelybe kapaszkodhatok. A szerkezet két oldalán ugyanúgy kiállásra használt részek vannak, nem állítható a gyaloglópad meredeksége, csak az ellenállását fokozhatjuk olyan gombbal, amit a spinning biciklin is használtam.

sport kardió intervall Földön

Tovább

Bírd a kör végéig: funkcionális köredzés

Rajt:
Hallottam már mendemondákat, láttam is (messziről) crossfit órákat, mégsem tudtam mire vállalkozom pontosan a hasonszőrű funkcionális tréning órával. Az első edzésre kíváncsian mentem el a Csörsz utcai edzőterembe.
Impressziók:
A MOM Sport mellett lévő F&M fitness and more terembe liftet használva vagy lépcsőkön lemenve vezet az utam, mikor odaérek, a recepción megkapom a belépőkártyámat, majd ismét pár lépcsőfokot ereszkedek lefele, amíg szembe nem "jön" velem az öltöző; a tiszta, jól felszerelt, a wellness részleg is innen nyílik. Miután körbepillantottam, megtörténik a szokásos óra előtti átöltözésem, lapozzunk!
Tovább
12
»

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.