Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Tíz perc alatt kiderült, hogy ki mennyire nyafogós” – Interjú Kulcsár Edinával

Mindig csinos volt, de az étkezésére csak nem régóta figyel oda igazán a világ jelenleg második legszebb nője, Kulcsár Edina. Saját elgondolásai alapján viszonyul a szépséghez, a hiúsághoz és az őt érő kritikákhoz.

Kulcsár Edina

Tovább

Ha bringázol előnyös, ha csajozol nem biztos: csupasz láb

Szerintem nincs olyan ember, aki ne találkozott volna még borotvált lábú bringás fiúval - és esetleg ne nézett volna furcsán rá. Bíró Zoltán triatlonista személyes tapasztalatai alapján beavat minket abba, hogy mik ennek az előnyei és miként reagálnak a lányok erre a helyzetre.

Bíró Zoltán (fotó: Primusz F. Péter)

Tovább

A kerti játék versenyszinten is űzhető: tollaslabda

Rajt:

Mire asszociálsz először, amikor meghallod a tollaslabda szót? A tavaszi és nyári játékokra a frissen nyírt kerti füvön, vagy egy versenysportra? Nekem mindig az előbbi volt az első gondolatom, nem vettem komolyan, de még férfias sportnak sem tartottam, ám ez a közelmúltban megváltozott.

Impressziók:

Egy kis történelemmel kezdeném:

"A tollaslabdázás igazi elődjének Európában a "jeu volant" /repülő játék/ tekinthető, amelyet a 17. századtól kezdve főleg fejedelmi udvarokban játszottak. A tollaslabda játékot mai formájában a brit katonatisztek ismerték meg Indiában 1860 táján 'poona' néven, azt követően honosították meg Angliában. 1872-ben az angliai Badminton városában, Beaufort herceg birtokán játszották először versenyszerűen a tollaslabdázást; innen származik a versenysportág nemzetközi elnevezése." (Forrás: badminton.hu)

Íme, a helyszín (fotós szemszögből)

Tovább

Ha kedved szottyan, pump-olj nagyokat: Pump!

Rajt:

Elérkezett a hetvenedik kipróbált sportom beszámolója. Itt és most! Nemcsak belegondolva, de leírva is durvának tűnik…

Impressziók:

Az áprilisi (egészen pontosan péntek esti) tavaszi szellő sem késztet arra, hogy inkább egy kávézó teraszán töltsem el az időmet. Az sem fordul meg a fejemben, miután áthaladok a Széll Kálmán (lánynevén Moszkva) téren a zsúfolt embertömegeken, hogy ne legyen kedvem edzeni.

A széna téri bevásárlóközpontban lévő fitneszteremben már voltam korábban, amikor a Spinning és a Kangoo mozgásformákat teszteltem. A recepciósok még mindig cukik, segítőkészek, nincsenek fennakadások, az előre megbeszéltek szerint beengednek minket a fotóssal.

A női öltöző felé az átlátszó "üvegspirálban" lévő lépcső vezet, aminek a tetején jobbra fordulva, az ajtón túl (fél)meztelen nők között találom magam. Kiválasztom a számomra legideálisabb helyet és szekrényt, majd átöltözöm. A "spirál úton" lemegyek a kondi részleg szomszédságában található terem elé, ahol perceken belül végez az edzéssel a minket megelőző csoport.

Tovább

​A vegánok is tudnak izmot építeni – Interjú Sulyok Csillaggal

Sulyok Csillag szabadúszó testépítő, aki mostanában itthon tartózkodik, de egyébként Írországban él. Nem ért egyet a testépítés minden szegmensével, vegán étrenddel akar ebben a világban érvényesülni és megmérettetni magát, ám a május végi versenyre való felkészülése nem teljesen zökkenőmentes.

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.