Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Homokos sport újratöltve: sparrowbag

Rajt:

Sparrowbag. Nem Jack Sparrow leszármazottjai fejlesztették ki meggazdagodás céljából, csupán egy jóllakott óvódáshoz vagy nyolcashoz hasonló kinézetű homokzsákról van szó. Voltam már hasonló edzésen, akkor Sandbaget teszteltem, ami ugyanúgy funkcionális eszköz, de fogantyúval (rózsaszín :) ) és nem csak homokkal, de vízzel is megtölthető.

Tovább

Találd meg a fix pontot: stability 

Rajt:

A mai óra helyszíne nem ismeretlen számomra, plusz pont, hogy közel lakom hozzá, így kényelmesen vagy alig rohanva sétálok az edzésre. A bejárat előtt "összeütközök" a fotóssal, majd a következő pillanatban már a lifttel "száguldunk" lefelé.

Impressziók:

A fiú recepciósok általában kedvesebbek, ez most is beigazolódik számomra, mikor megkapom a belépőkártyámat. A mindig tiszta és rendezett öltözőből a testépítőkkel és a testüket formálni kívánókkal teli edzős részleg mellett haladok el, egyenesen a nagyterem irányába tartok. Vannak napok, amikor nehezebben állsz neki egy edzésnek a húzós munka után, nos én pont ugyanezt érzem jelenleg…

Tovább

Így táplálkozik egy földkerülő 

A spirituális földkerülő második interjúját olvashatjátok, de most nem az indulással foglalkozunk. Illés Adorján nem kevésbé tanulságos "étkezési hitvallását" vesszük górcső alá ez alkalommal, aki bevezetőként csak ennyit üzent: "Sziasztok, yo-yo, wild-wild west!"

Illés Adorján

Tovább

Ki sem kell mozdulnod a fittségért: Mobiledző

Rajt:

Egyik nap üzenetet kaptam a blog oldalán. Az üzenetküldő lány Mobiledző néven "fut", illetve edz és felajánlotta, hogy szívesen eljönne hozzám órát tartani. A véletlen műve lenne, hogy egy nappal megelőzött a megkereséssel? Természetesen örültem a lehetőségnek és éltem is vele.

Tovább

Tavaszi szél futást áraszt

A Vivicittá szó általában két dolgot juttat eszembe: Margitsziget és 2012. Míg az előbbi a rendezvény helyszíne, ez utóbbi volt az az év, amikor először - és akkor azt gondoltam, hogy utoljára - indultam ilyen futóversenyen a barátnőmmel.

Történt ugyanis, hogy újdonsült "futóbolond" barátnémmel kitaláltuk, hogy mi igenis futni fogunk, mert az milyen jó lesz nekünk. Ő már viszonylag gyakorlott volt ezen a téren, én a szigetet addig csak maximum körbesétáltam, vagy bicikliztem. Apropó, amúgy inkább biciklis vagyok, sosem volt erősségem a gyalog galoppolás. Szóval visszatérve az ominózus napra: lefutottuk azt a távot, amire beneveztünk, tök jó pólóval is gazdagodtunk a rajtcsomag jóvoltából, megállapítottuk, hogy profi volt a szervezés, azóta meg pihentettem ezt a témát.

Ez idáig a biciklizés volt a szívem csücske. Eddig...

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.