Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bikini modell a javából - Interjú Kiss Virággal

Kiss Virág bikini modell 23 éves létére nemrégiben 57 indulóból a harmadik helyen végzett egy nívós amerikai versenyen. Kitartása és hozzáállása alapján még nagy sikerekre számíthatunk tőle!

Kiss Virág

Tovább

Vedd fel a labda ritmusát: Squash (videóval)

Rajt:

Az Angliából származó fallabdát börtönlakók találták ki. A kezdeti próbálkozások persze túlnőtték az eredeti közeget és mára nemcsak hobbivá, hanem versenysporttá nőtte ki magát a squash. Némi előzetes tenisztudással, labdaérzékkel, a futást ugyan nem szeretve, ám lelkesen vágtam bele e sport kipróbálásába is.

Impressziók:

Oda állok a vonalhoz, rajtam a világ szeme! Feldobom a labdát és elütöm, a tömeg őrjöng, sikít, az ellenfelem visszaüti a labdát, majd mikor én következem, egy cseles sarokba ütéssel legyőzöm őt: we are the champions! - miután elképzeltem ezt a szép sportkarriert, már megyek is az RSC Squash club öltözőjébe. Se nem tágas, se nem kicsi, a célnak tökéletesen megfelel, hogy átöltözzek.

Tovább

Magyar ugrócsillag - Interjú Bánhegyi Adriennel

Bánhegyi Adrienn édesapja révén ismerkedett meg az ugrókötelezéssel. Később egy amerikai produkció láttán döntötte el, hogy hivatásszerűen is ezzel akar foglalkozni. A rengeteg gyakorlásnak meglett az eredménye: világcsúcsokat dönt, világszerte elismerik teljesítményét és még a Cirque de Soleil-ben is szerepel!

sport edzés siker sportceleb jump kardió
Bánhegyi Adrienn

Tovább

Szökellő fogyás: Fanatic Jump

Rajt:
Egy fitnesz rendezvényen arra lettem figyelmes, hogy közel húsz egyszemélyes trambulint zsúfoltak össze a sarokban, és csak egyetlen lett felállítva e "tömeggel" szemben, az, amelyről az oktató adja az instrukciókat, hogyan ugráljanak a résztvevők. Kicsit csóváltam a fejem, mivel egyszerre volt szokatlan és vicces ez a látvány. Az izzadt női testeket látva arról is megbizonyosodtam, hogy egy aktív kardió edzés szemtanúja vagyok. Több se kellett, én is kipróbáltam a Fanatic Jump-ot!
Tovább

Lépésektől a performanszig - A hét edzője Varró Gyula

A hét edzője a régóta az aerobic vérkeringésében mozgó Varró Gyula, akivel a Step Performance edzésein túl a 8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Napon is találkozhatsz, a Coca-Cola Testébresztő Programnak ugyanis ő a vezető edzője.

Varró Gyula

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.