Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Performansztól a kiteljesedésig: Step Performance

Rajt:
A step aerobic-kal korábban volt már egy, igaz, hogy csak tiszavirág életűnek bizonyult rövid kapcsolatom. Anno lejártam step aerobic-ozni a hozzánk közel eső kis terembe, hogy ilyen módon formáljam az alakomat. Az határozott emlékként maradt meg bennem, hogy nagyon kellett figyelni a lépéseimre óra közben.
Tovább

Testépítés mesterfokon - Interjú Farkasdi Évával

Farkasdi Éva legfőbb vágya az volt, hogy testépítőként fusson be karriert, ám az élete más irányba indult el. Egy véletlen és egy szomorú történet folytán azonban egyszerre ebben az izmos világban találta magát és sikert sikerre halmozott. Részletek egy testépítő mindennapjaiból…

Farkasdi Éva

Tovább

Eltűnik a zsírod, megnő az izmod: Metabolic

Rajt:

Ismételten rendhagyó írás következik! A metabolic edzés alapjainak elsajátítása a Primal Move-hoz hasonlóan akár több hónapot is igényelhet - én négy edzést nyomtam le egy kezdő csapattal.

Impressziók:

Egy korábbi alkalommal már jártam a 360 GYM-ben a Primal Move-os sportkóstolásom kapcsán. A Lomb utca és a felfele vezető lépcsők ugyanúgy megvannak, mint ahogy még mindig nincs recepció a kis előtérben, és a teremről alkotott véleményem sem változott azóta. Az oktató, Ivanchich András még mindig szuper és szakavatott edző, aki egyenként korrigálja a metabolic csoport minden egyes tagját, ha kell, akár többször is.

Ivanchich András

Tovább

Kezdd a lejtőket a teremben - A hét edzője Rideg Kinga

Ha lehetőségünk vagy hó a síeléshez, mindig jól jön egy B terv. Rideg Kinga, pro ski edző szerint a síelő szimulátoros óra pont ezt a problémát oldja meg, kortól és nemtől függetlenül bárki végig tud siklani a képzeletbeli pályákon.

Rideg Kinga

Tovább

Síelj egész évben! - Pro Ski

Rajt:

Ha nincs lehetőséged vagy időd eljutni síelni, netán nem szereted a sícuccodat a pályákig elcipelni, akkor ezt a jó kis mozgást neked találták ki, mivel így egyik évszakban sem kell lemondanod a téli kedvtelésedről. Akkor is ideális, ha nem a pályán akarod megismerni ezt a mozgásformát. Amint megtudtam, hogy a síelésnek van beltéri változata egyből elmondtam tíz hálaimát…

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.