Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mélyenszántó mozgás: DeepWork

Rajt:

Nem volt elég a múlt hét, most ismét az egyik kedvenc termemben landolok, és egy másik mozgást tesztelek. Ez lesz a DeepWork, azaz lefordítva 'mély munka'. De mitől mély, és milyen munka?

Tovább

Találd meg a fix pontot: stability 

Rajt:

A mai óra helyszíne nem ismeretlen számomra, plusz pont, hogy közel lakom hozzá, így kényelmesen vagy alig rohanva sétálok az edzésre. A bejárat előtt "összeütközök" a fotóssal, majd a következő pillanatban már a lifttel "száguldunk" lefelé.

Impressziók:

A fiú recepciósok általában kedvesebbek, ez most is beigazolódik számomra, mikor megkapom a belépőkártyámat. A mindig tiszta és rendezett öltözőből a testépítőkkel és a testüket formálni kívánókkal teli edzős részleg mellett haladok el, egyenesen a nagyterem irányába tartok. Vannak napok, amikor nehezebben állsz neki egy edzésnek a húzós munka után, nos én pont ugyanezt érzem jelenleg…

Tovább

Ki sem kell mozdulnod a fittségért: Mobiledző

Rajt:

Egyik nap üzenetet kaptam a blog oldalán. Az üzenetküldő lány Mobiledző néven "fut", illetve edz és felajánlotta, hogy szívesen eljönne hozzám órát tartani. A véletlen műve lenne, hogy egy nappal megelőzött a megkereséssel? Természetesen örültem a lehetőségnek és éltem is vele.

Tovább

Fogyás ütve-rúgva, avagy ilyen a csajos thai boksz

Rajt:

Történetesen jártam már itt ("Központ, a koordinátáim: Budapest, XIV. kerület, Zugló, többi adat a cikk végén - vége"), akkor szintén a thai boksz vonalat teszteltem, ezúttal is azt fogom csak nőies verzióban. Mitől lehet egyszerre csajos és fogyasztó az ütés-rúgás? Olvass tovább!

Földön kitartás erőnlét

Tovább

Amikor rájössz, hogy neked is teremtettek törzsizmokat: Hardcore Balance

Rajt:

Hardcore Vibes…vagyis Balance. Az edzés neve alapján elsőre olyan egyensúlyozós dologra asszociáltam, amelyen megállva kell majd teljesítenünk feladatokat. Nem lett igazam…

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.