Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vedd fel a labda ritmusát: Squash (videóval)

Rajt:

Az Angliából származó fallabdát börtönlakók találták ki. A kezdeti próbálkozások persze túlnőtték az eredeti közeget és mára nemcsak hobbivá, hanem versenysporttá nőtte ki magát a squash. Némi előzetes tenisztudással, labdaérzékkel, a futást ugyan nem szeretve, ám lelkesen vágtam bele e sport kipróbálásába is.

Impressziók:

Oda állok a vonalhoz, rajtam a világ szeme! Feldobom a labdát és elütöm, a tömeg őrjöng, sikít, az ellenfelem visszaüti a labdát, majd mikor én következem, egy cseles sarokba ütéssel legyőzöm őt: we are the champions! - miután elképzeltem ezt a szép sportkarriert, már megyek is az RSC Squash club öltözőjébe. Se nem tágas, se nem kicsi, a célnak tökéletesen megfelel, hogy átöltözzek.

Tovább

Szökellő fogyás: Fanatic Jump

Rajt:
Egy fitnesz rendezvényen arra lettem figyelmes, hogy közel húsz egyszemélyes trambulint zsúfoltak össze a sarokban, és csak egyetlen lett felállítva e "tömeggel" szemben, az, amelyről az oktató adja az instrukciókat, hogyan ugráljanak a résztvevők. Kicsit csóváltam a fejem, mivel egyszerre volt szokatlan és vicces ez a látvány. Az izzadt női testeket látva arról is megbizonyosodtam, hogy egy aktív kardió edzés szemtanúja vagyok. Több se kellett, én is kipróbáltam a Fanatic Jump-ot!
Tovább

Performansztól a kiteljesedésig: Step Performance

Rajt:
A step aerobic-kal korábban volt már egy, igaz, hogy csak tiszavirág életűnek bizonyult rövid kapcsolatom. Anno lejártam step aerobic-ozni a hozzánk közel eső kis terembe, hogy ilyen módon formáljam az alakomat. Az határozott emlékként maradt meg bennem, hogy nagyon kellett figyelni a lépéseimre óra közben.
Tovább

Eltűnik a zsírod, megnő az izmod: Metabolic

Rajt:

Ismételten rendhagyó írás következik! A metabolic edzés alapjainak elsajátítása a Primal Move-hoz hasonlóan akár több hónapot is igényelhet - én négy edzést nyomtam le egy kezdő csapattal.

Impressziók:

Egy korábbi alkalommal már jártam a 360 GYM-ben a Primal Move-os sportkóstolásom kapcsán. A Lomb utca és a felfele vezető lépcsők ugyanúgy megvannak, mint ahogy még mindig nincs recepció a kis előtérben, és a teremről alkotott véleményem sem változott azóta. Az oktató, Ivanchich András még mindig szuper és szakavatott edző, aki egyenként korrigálja a metabolic csoport minden egyes tagját, ha kell, akár többször is.

Ivanchich András

Tovább

Síelj egész évben! - Pro Ski

Rajt:

Ha nincs lehetőséged vagy időd eljutni síelni, netán nem szereted a sícuccodat a pályákig elcipelni, akkor ezt a jó kis mozgást neked találták ki, mivel így egyik évszakban sem kell lemondanod a téli kedvtelésedről. Akkor is ideális, ha nem a pályán akarod megismerni ezt a mozgásformát. Amint megtudtam, hogy a síelésnek van beltéri változata egyből elmondtam tíz hálaimát…

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.