Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így gyúrt Frédi és Béni: Primal Move

Rajt:

A paleolit életmód népszerűsége a táplálkozás után már a sportok terén is megmutatkozik. Egy könyvbemutatón találkoztam Lakatos Péterrel, a Paleolit edzés c. könyv írójával, aki mesélt a Primal Move mozgásformáról, itt hallottam róla először; több se kellett, fogtam a kis tornabatyumat, elmentem a 360GYM-be és ki is próbáltam hamarosan. Rendhagyó írás következik, ugyanis a kipróbált alkalmak alatt csak kis betekintést kaphattam az egymásra épülő órákból és azok elemeiből!

Tovább

Műveld a tested: bodyART

Rajt:

Csak futólag, hallomásból ismertem eddig a bodyART-ot, nem volt különösebb elképzelésem vagy elvárásom a kipróbálása előtt.

Tovább

Tekerj más módon: Kranking

Rajt:
A múlt heti spinning után ismét egy Johnny G sporttalálmányt, a krankinget próbáltam ki. Én először a Fittarénán (évente megrendezett sportesemény) találkoztam ezzel a sporttal, de már 2011-ben debütált Magyarországon. Rendhagyó módon az egyetlen fitnesztermi eszköz, amelyet kerekesszékesek is használhatnak velünk együtt. Milyen módon? A krankcycle (a karra edző rész) ülését kivéve a járgányukkal ők is hozzáférhetnek az eszközhöz, így edzhetnek felsőtestre..
Tovább

Ha unod a városi biciklizést: Spinning

Rajt:

Imádok biciklizni - bár a hegymenetekkel nem mindennap vagyunk jóban. Spinningen még pár éve voltam egyszer, de sokkal izgalmasabbnak találom a szabadban való mozgást. Ez a sport meghatározása szerint edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés, kerékpáros aerobic óra az USA-ból. Johnny G (Jonathan Goldberg) fejlesztette ki a szobabicikli és az országúti kerékpár ötvözésével 1987-ben, Magyarországon 10 éve lett népszerű ez a sport. Ennek következtében a Mammut bevásárlóközpont tetején található Lite Wellness és annak spinning órája lett sportkóstolásom következő állomása.

Télen a biciklik pihennek...
Tovább

Találd meg a belső nyugalmad: Hatha jóga

Rajt:

Főképp a nyári szezonban sokat biciklizem, ami miatt többször fájt is a derekam, és hát a tartásomon is lehetne mit csiszolni. Az ideális nyújtó edzés ilyenkor a jóga. Amikor a tojáshéj még a fenekemen volt, anyukám már akkor jógázni vitt magával. Két éve pedig alkalmanként magam is eljárok.

sport jóga Földön

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.