Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fuss a szakadék felé: Siklóernyő

Rajt:

Az Intouchables, azaz az Életrevalók című filmből sokaknak eszébe juthat az a jelenet, amikor a két főszereplő siklóernyőzik a film végén. Rajtuk és a Hármashatárhegynél ugrókon, valamint azok csodálásán kívül eddig még nem sikerült közelebb kerülnöm ehhez az extrém sporthoz, így éppen itt volt az ideje egy tandem siklóernyőzésnek.

sport siker gyors kitartás levegőben

Tovább

Nincs rutin, kösd fel a gatyát: Cross Training

Rajt:

Cross Fit, Cross Training: biztos mindenki hallott már róluk, csak nem volt elképzelése mit is takar pontosan ez a két fogalom, azon túl, hogy biztosan valami nagyon nehéz edzés lehet. Nos, ezúttal is egy olyan óratípust próbáltam ki amelynek egymásra épülnek az elemei, akárcsak a primal move vagy metabolic esetében. Nem egy új edzésmódszer, hiszen különböző sportágakban már régóta találkozhattunk vele (torna, súlyemelés, atlétika). Ez a tréning a hagyományos edzések, az egyes sportágakból merített mozgásminták közös nevezője. Nincs rutin, nincs ismétlődő edzés, a szervezetnek állandóan alkalmazkodnia kell az új kihívásokhoz és gyakorlatokhoz. Ennek a tudtában indultunk el az edzésre Horváth Éva műsorvezetővel együtt…

sport motiváció kitartás intervall Földön magas_pulzus
Évával a kezdés előtt

Impressziók:

"Izomszag", ciccegő, súlyokat emelő emberek mindenfelé, fehérjeporok hada sorakozik a recepción, ahol egy karméretben a teremhez illő sráctól kapom meg a kulcsaimat. Az "erőrészen" átsuhanva az emeleti öltözőhöz sietünk Évával…

Tovább

Így eddz otthon hatékonyan egy magyar termékkel! - Bodyrope

Rajt:

Korábbi beszámolóimban mutattam már be hevederes edzéseket, amelyeknél a gyakorlatok nagyrészt fedték is egymást. A BODYROPE® hevederes edzés is hasonszőrű, annyi különbséggel, hogy egy 100%-ban magyar gyártású, kiváló árfekvésű és minőségi termékről van szó. Kipróbáltam azt a sportot, amivel az országban több, mint 40 képzett BODYROPE® edző tart már órákat csoportos - és személyi edzés keretein belül.

A heveder felszerelése pofon egyszerű

Tovább

Az egekben lesz a pulzusod: Ironbox

Rajt:

Tatarek Rezsőt szinten minden nagyobb sporteseményen látni, ahol hiper gyorsasággal dolgoztatja és boxoltatja az óráján résztvevőket jellegzetes, ütvefúrós hardcore zenéivel. Ez nem a szokásos hulla-hopp aerobic, már az edzést nézve is megizzad az ember…Vettem a bátorságot és elmentem a zúzós órára.
sport core kitartás Földön magas_pulzus

Tovább

A kerekesszékes kardvívók mestere – A hét edzője Erdei Péter

Erdei Péter negyven éve aktív vívó edző, egy éve már a kerekesszékes paralimpiai vívók felkészítésében is részt vesz. Elmondása szerint ez élete egyik legizgalmasabb időszaka és értékes tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodott a mozgássérült sportolók által.

Erdei Péter

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.