Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zene és sport: két dudás egy csárdában - Interjú Voksán Virággal

Voksán Virág nem szereti, ha csak a Playmate múltjával azonosítják, hiszen zenei felkérései folyamatosak, és már több saját dal is fut a neve alatt. Nem lustálkodik, ha edzésről van szó, mindig talál rá időt és mozgásformát. Állandó céltáblája a kritikáknak, azonban őt ez nem zavarja, csak is a saját céljaira koncentrál.

Tovább

Bikini modell a javából - Interjú Kiss Virággal

Kiss Virág bikini modell 23 éves létére nemrégiben 57 indulóból a harmadik helyen végzett egy nívós amerikai versenyen. Kitartása és hozzáállása alapján még nagy sikerekre számíthatunk tőle!

Kiss Virág

Tovább

Magyar ugrócsillag - Interjú Bánhegyi Adriennel

Bánhegyi Adrienn édesapja révén ismerkedett meg az ugrókötelezéssel. Később egy amerikai produkció láttán döntötte el, hogy hivatásszerűen is ezzel akar foglalkozni. A rengeteg gyakorlásnak meglett az eredménye: világcsúcsokat dönt, világszerte elismerik teljesítményét és még a Cirque de Soleil-ben is szerepel!

sport edzés siker sportceleb jump kardió
Bánhegyi Adrienn

Tovább

Testépítés mesterfokon - Interjú Farkasdi Évával

Farkasdi Éva legfőbb vágya az volt, hogy testépítőként fusson be karriert, ám az élete más irányba indult el. Egy véletlen és egy szomorú történet folytán azonban egyszerre ebben az izmos világban találta magát és sikert sikerre halmozott. Részletek egy testépítő mindennapjaiból…

Farkasdi Éva

Tovább

Lilla a földön akar járni - Interjú Vincze Lillával

A kísérletező kedvű énekesnőt az sem fogta vissza, ha hőlégballonból kellett kiugrania, a repülést és a vitorlázást szerelmeként említi, egészségtudatossága határtalan. A zeneileg mai napig is aktív Vincze Lillával beszélgettem kalandos életútjáról.

interjú egészség sportceleb
Vincze Lilla

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.