Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha nem zenél, akkor gyalogol – Interjú Budaival

Budai Imre neve a techno - és a deep zenei irányzat kedvelőinek egyáltalán nem ismeretlen. Mindamellett, hogy a '90-es évek óta dj-ként és producerként egyaránt aktívan részt vesz a zenei életben, kevesen látnak bele hétköznapjaiba, amikor is egyéb tevékenységei mellett szívesen végez kardió edzést. Zenéről, fogyásról, sikerekről, kezdetekről és tervekről beszélgettem Budaival…

szórakozás siker motiváció sportceleb
Imi és én

Tovább

Magyar nászutasok a Föld körül

Harkányi Árpád és Zárug Zita 2011 júniusában indultak világkörül nászútra bringával. Azóta folyamatosan úton vannak, a bringáik nagyon jól bírják a strapát, ahogy ők is, hiszen már több, mint 31.000 kilométer van a hátuk mögött, és még jövő őszig úton lesznek. A feleség, Zita avatott be abba, hogy hogyan készültek fel az útra, mi a kedvenc élményük, mennyire kovácsolta össze őket a túra, és milyennek látják a magyar bringa kultúra szintjét a külföldhöz képest.

Árpi és Zita

Tovább

A fekete öves búvár – Interjú Farkasdi Thomasszal

A budapesti Tropicarium vezérigazgatójáról elsőre kézenfekvőnek tűnhet, hogy búvárkodik. De az, hogy Svédországban nőtt fel, fekete öves taekwondo bajnok és még a Van Damme spárgát is simán megcsinálta, nincs a kirakatban. Farkasdi Thomas mesélt izmokról, cápákról és sikerekről.

Farkasdi Thomas

Tovább

Aranytorkú cross core-ozó

Nagy Balázs színésszel egy 12 órás jótékonysági cross core napon beszélgettem az edzését megelőzően. Szóba jött, mennyire elégedett magával, hányszor jár sportolni és minek köszönheti, hogy egy év alatt 18 kilót adott le.

Nagy Balázs

Tovább

Sportos királynő – Interjú Kocsis Korinnával

Kocsis Korinnát több szépségversenyről is ismerhetjük. A szép külsejéhez hozzátartozik, hogy rendszeresen mozogjon, odafigyeljen az étkezésére. Erről, valamint jövőbeli terveiről is mesélt nekem.

Kocsis Korinna

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.