Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Elmúltam harminc, de nem érzem, hogy vége van az életemnek.” – Interjú Larion Zoéval

Ötféle sportot űz, nem riad vissza az aktfotózástól, de fő célja, hogy rövid időn belül üzletasszony váljon belőle. Larion Zoéval beszélgettem mozgási szokásairól, fotózásokról egy modell szemszögéből, továbbá mesélt egy újfajta étrend típusról is.

Tovább

Lásd meg a másik oldalt - Interjú Pásztory Dórával

Pásztory Dóra paralimpiai úszóként került a köztudatba, miután abbahagyta a sportot édesanya lett, jelenleg pedig közhasznú szervezeteknél aktivista. Beszélgetésünk során többek között arra kerestem a választ, hogyan alakult így az élete, és miként éli meg azt sérültként.

Pásztory Dóra (fotó: hetek.hu)

Tovább

„Szeretem, ha minden bizonytalan” – Interjú Méder Áronnal

Balatonalmádiból indulva a vitorlánk éppen csak hogy kapja a szelet, ezért van időm Áronnal beszélgetni, aki minden kérdésemre zokszó nélkül válaszol olyan nyíltsággal, mintha régóta barátok lennénk. Elsőként arról beszél, hogy mostanság átalakul az élete és kezd másképp tekinteni a dolgokra…

sport sportceleb vitorlázás
Méder Áron

Tovább

A színpadról az égbe – Interjú Tóth Bertalannal

A Cloud 9+ gitárosa és dalszerzője ha éppen nem valamelyik színpadon ad hozzá a közönséget megbolondító zenéhez, akkor a levegőben próbálgatja szárnyait. Arról beszélgettünk, hogy hogyan egyeztethető össze ez a két szenvedély és milyen élményekkel gazdagodott Bertalan, amióta tavaly letette a siklóernyő vizsgáját.

Tóth Bertalan

Tovább

Kihívásokra vágyom – Interjú Horváth Évával

A közös cross training edzésünk előtt meginterjúvoltam Horváth Évát az étkezési szokásairól, mesélt a búvárkodással kapcsolatos élményeiről és elmondta, hogy miért akar visszatérni Kolumbiába, az Éden Hotel forgatási helyszínére.

Horváth Éva

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.