Izzadás, kitörések és mélyizomgyakorlat-hegyek: Boost Training

Rajt:

2016 novemberében, a Move it, Blondie blog 3. születésnapját egy nyilvános esemény keretein belül ünnepeltem, ahol kisebb meglepetéssel készültem a jelenlévőknek. A sorsolás alkalmával az egyik résztvevő, Kincső megnyerte annak a lehetőségét, hogy együtt próbálhasson ki velem egy új sportot. Ő választott, én szervezkedtem, így kerültünk egy napsütéses májusi délutánon a Boost Training órára, ami némileg hasonlít az egyik kedvenc edzésemre.

Ahogy én láttam:

Mire Kincső felérünk az aluljáróból, a GPS-em kedd létére csütörtököt mond. Így az első lehetőségnél elfordulunk balra és próbáljuk kisilabizálni a jó útvonalat. A fák között megpillantjuk az iskolát, aminek egy játszótér mellől nyílik a bejárata. Egy nagyon cuki portás néni igazít el minket az üvegablak mögül. Istenem, bár lehetne őt klónoztatni és némely terem recepciójára odatenni, bárcsak. Az iskola két öltözője közül a jobb a női, de miután a bal teljesen üres volt, Kincsővel a visszaöltözésnél inkább azt használtuk, amivel elkerültük a bulikon és a női öltözőkben eléggé jellemző látványt: amikor tíz nő egyetlen mosdóra vár.

Tovább

Ennyit és így még életedben nem izzadtál egy infrabiciklitől

Rajt:

Az infrasugarakkal kísért biciklizést többen is a 21. század egyik leghatásosabb edzésmódjának mondják. A tekeréssel és mérhetetlenül sok izzadással járó mozgást, mellesleg sok celeb is űzi, ezért gondoltam kipróbálom, mit esznek rajta.

Így néz ki maga a gép:

földön sport izzadásAhogy én láttam:

Na szóval! A 12. kerület egyik forgalmas részére eső kis utcában sétálok. Megállító tábla híján skubiznom kell, hogy megtaláljam a helyet, de végül sikerül. A csattra felújított helyiségben egy légtérben van a recepció és a két izzasztó gép. Jobbra található a patinás öltöző, amit a készséges recepciós is megmutat, miután odaadta az edzéshez szükséges törölközőt és az elengedhetetlen búvárruhát. Na jó, inkább átlátszó szkafandert, amit a mellkasomig fel kell húznom.

földön sport izzadásGyakorlatilag ezzel dunsztolom magam, miután az ingyenes zsírégető krémek valamelyikével bekenem a kényes területeket - ahova mellesleg a legtöbb nő a valóságban csak odaképzeli a felesleget és a narancsbőrt.

Tovább

Mehet a like!

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.