Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mesterségem triatlonos – Interjú Demeter Nikolettel

Egy szólásmondással élve: nincsenek véletlenek. Az amúgy is sportos Demeter Nikolett amikor először látott iroman-t eldöntötte, hogy bármi áron, de ő is végigcsinálja egyszer. Az álmát valóra váltotta, olyannyira, hogy azóta komoly szintre lépett: hetente hatszor edz, extrém triatlonozik, olykor ingázik Magyarország és Panama között, emellett még dolgozik, és mentálisan is fejleszti magát a versenyekre. A példamutató, csinos, energikus lánnyal személyesen beszélgettem.

motiváció bicikli triatlon sportceleb kitartás
Demeter Nikolett

Tovább

Magyar nászutasok a Föld körül

Harkányi Árpád és Zárug Zita 2011 júniusában indultak világkörül nászútra bringával. Azóta folyamatosan úton vannak, a bringáik nagyon jól bírják a strapát, ahogy ők is, hiszen már több, mint 31.000 kilométer van a hátuk mögött, és még jövő őszig úton lesznek. A feleség, Zita avatott be abba, hogy hogyan készültek fel az útra, mi a kedvenc élményük, mennyire kovácsolta össze őket a túra, és milyennek látják a magyar bringa kultúra szintjét a külföldhöz képest.

Árpi és Zita

Tovább

Vedd be a hegyeket segítséggel: E-bike

Rajt:

Egy korábbi cikkemben már említettem, hogy mennyire szeretek bringázni, mivel azon kevés sportok egyike, amely teljesen kikapcsol, bármikor is ülök rá a kis Gepidámra! Az E-bike-ról hallottam már korábban is, de be kell valljam, elég szkeptikusan álltam hozzá: "Bringázni rásegítéssel? Ugyan!" Azonban mivel a legtöbb sportot ki akarom próbálni, ennek is eljött az ideje akkor, amikor egy barátom felhívott és megkérdezte, hogy van-e kedvem Ausztriába menni egy E-bike túrára. Hát így kerültem Raurisba a hét órás utazás után.

sport bicikli Földön

Tovább

Tedd meg a magyar tenger kört by Move it, Blondie! 2. rész (videóval)


Az előző élményvideóm után a Balaton körbetekerésének egy szubjektív, gyakorlati tanácsokkal ellátott klipjét láthatjátok, amelyben elmondom mire érdemes odafigyelni és milyen felkészülést igényel a több, mint 200 kilométeres táv megtétele. Íme, a Balaton bringázós videóm 2. része:




Videó: Láposi Dávid

Tovább

Tedd meg a magyar tenger kört by Move it, Blondie! 1. rész (videóval)

Régóta terveztem, hogy körbe biciklizem a Balatont, csak eddig nem volt rá alkalmam, partnerem, na és persze rá is kellett, hogy szánjam magam a túrára, valamint a vele járó szervezésekre – de megérte! Legfőképp az élményekkel teli videó elkészítése adta meg a kezdeti motivációt számomra: meseszép tájakon jártunk, közelebbről megismertem a Balaton zegzugait és sikerélményekkel gazdagodva, feltöltődve fejeztem be a túrát. Állítom, senkinek nem kell tartania a nagy távoktól, kitartás és elszántság kérdése az egész, a látnivalók csak az extrák. 

Nézd meg a bringázás alatt készült első, kedvcsináló videómat:



Videó: Láposi Dávid

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.