Rajt:

A légtorna szó hallatán mi jut elsőként eszedbe? Nekem a cirkusz és a szépen, szinte utánozhatatlanul pontosan és kecsesen mozgó légtornászok tánca a levegőben. Mint oly sok mozgásformát, a légtornát is "fitneszesítették" már, ezért a következő sportkóstolásom ennek a bűvkörében zajlott.

Impressziók:

A stúdió egy VII. kerületi csupa fehér, csupa nőcis lakásban van. Kimondott öltöző nincs kialakítva, csak a félig konyhaként is funkcionáló áthaladó folyosón tudok átöltözni, de ez nem jelent gondot, hiszen csak lányokkal vagyok körülvéve; kivételes alkalom, hogy most a fotósom az egyetlen tesztoszteron gazdatest közel s távol a stúdióban, ő pedig türelmesen várja az óra kezdetét egy másik szobában.

A két szoba egyikében lesz a hammock óra, a légtornázáshoz használandó anyagok - amelyekben csavarodunk, pördülünk, fordulunk majd - már kikészítve, lógnak le a plafonról. Nem is teketóriázunk sokat, Simkó Gina, az óraadó bemutatja, hogy kell majd madárfogással tartani magunkat a plüss anyagon, ami olyan mellmagasságban helyezkedik el nekem.

sport siker levegőben légtorna
Gina instruál engem