Ezúttal szakmabeliek és edzők mondják el véleményüket: vajon mennyire fér bele egy kapcsolatba, ha a nőnek hurkái vannak? Persze a hurka is relatív, de itt legfőképp a nők által odaképzelt vagy minimális szinten jelenlévő rétegről tesznek említést válaszaikban. 

4 srác, akik őszintén elmondják a frankót, íme:

1. Sebestyén Tamás, edző:

"A tökéletes test nem elvárás, persze nézzen ki jól a lány. Sablonosan hangzik, de a lényeg, hogy fogjon meg benne valami. A sport természetesen alap. Egyrészt, mert edzőként az életem része, így már biztosan van egy közös érdeklődési pont; szóval nagy az esély arra, hogy tudunk majd olyan közös programokat szervezni, amit mindketten élvezünk, ez pedig a kulcsa annak, hogy ne legyen unalmas egy kapcsolat és rengeteg közös élménnyel gazdagodjunk. Másfelől viszont az én véleményem az, hogy a sport (legyen az edzőtermi munka, futás az erdőben vagy éppen labdajáték) ugyanúgy igényesség kérdése, mintha valaki foglalkozik azzal, hogy ápolt legyen a keze, a haja stb., szóval semmiképpen sem elhanyagolható. 

A lényeg, hogy részemről igenis elvárás, hogy a párom szeressen mozogni és aktívan sportoljon is, legyen nőiesen kisportolt teste. A tökéletes relatív, mindenkinek más.

Az emberek életmódja tükröződik a testükön, ha valaki egezségesen táplálkozik és sportol, az látszik is rajta, egyfajta erőt sugároz." 
 


2. Mikus Alex, a Boot Up csapat menedzsere:


"A szívnek nem lehet parancsolni azt mondják, de a 'terelgetésről' nem esik szó. Ha egy férfi életében a sport dominál, egyértelmű, hogy nagyobb valószínűséggel akad rá párjára ebben a közegben. DE: nem törvényszerű, hogy a sportos férfi csak a kisportolt, vékony, izmos lányokat szereti, véleményem szerint beleférnek a 'hurkák' egy ilyen férfi-nő kapcsolatba.
Ha a férfi edző és kisportolt, ez ösztönzőleg hathat a párjára, hogy mozogjon többet, egyen egészségesebben, járjanak el együtt sportolni.

Meg kell találni azt az egyensúlyt, amikor a hölgy nem érzi úgy, hogy a párja minden áron meg akarja őt változtatni.

Ideális eset lehet az is, ha mindkét fél egyaránt rajong a rekreációs mozgásért. Ugyanaz az érdeklődési körük, valószínűleg együtt is űznek mindenféle sportot, ám itt szerintem nagyobb a veszélje annak, hogy gyorsabban megunják egymás társaságát.

Hölgyeim, a hurkáknak nagyon is megvan az előnyük. Gondoljatok csak bele mit szoktak mondani a pasik: az a jó, ha van mit fogni és kerekedik kicsit! 
Én ebben a témában pro és kontra 50-50 %-ot adnék, hiszen az életre szóló kapcsolatok esetében a végén úgyis a szív fog döntést hozni és nem az izomzat vagy a hurkák. Szóval lányok, bátran udvaroljatok sportolóknak, edzőknek, mozgás fanatikusoknak, hiszen ha megvan a 'kémia' akkor egyik sem lehet válóok."
 

3. Ágh Csaba, edző:

"Szerinted jól áll?"

"A legrettegettebb kérdés, amelyet hölgy férfinak feltehet. Aki már megkapta, az tudja, ebből jól már nem lehet kijönni. Na de miért kérdezik? Valószínűleg a megerősítés iránti vágy, hogy még tetszenek, hogy vonzónak tartjuk Őket. Lehet, hogy az utóbbi időben picit megszaladt a mérleg. A kérdésre van egy logikus, szakmai válasz, és van egy kevésbé szakmai, ám életszagú válasz.

A logikait nem mondom, mert nem érdekel senkit.

De ami a valóságot illeti… amikor eljön a kritikus pillanat, kell (!!), hogy azokat a csipkéket és fodrokat valami kitöltse, nem igaz?"


4. Perrey Miklós, sportszervező:

"Ugyan nem vagyok edző, de az elmúlt 15 évet aktívan végig sportoltam, és sportrendezvény szervezőként is dolgozom. Ennek kapcsán sportos emberek, nők vesznek körül, a felkészülések során a kulisszák mögé is belátok. A mai nők sokszor olyan példaképekhez hasonlítják magukat, akiknek hivatásuk a sport. Ez nem helyes, senki sem tökéletes, és azt be kell látniuk,  hogy nagy ára van annak, ha az adott női sportoló példaképnek olyan alakja van. 

Véleményem szerint egy jó kapcsolatban elférnek a kisebb hurkák.A páromat is a sport kapcsán ismertem meg, most is rendszeresen sportolunk, ettől függetlenül természetesen vannak olyan időszakok, amikor kevésbé figyel oda az ember, amikor igenis megjelennek a kisebb hurkák, és ezzel nincsen semmi baj. Minden ember más, nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Nekem tetszenek a sportos, vékonyabb testalkatú nők, és van akiknek kifejezetten jól áll egy kis plusz súly, viszont a leszálkásított, izmos női test számomra már túlzás!"