Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ne félj, megtart az anyag: Hammock

Rajt:

A légtorna szó hallatán mi jut elsőként eszedbe? Nekem a cirkusz és a szépen, szinte utánozhatatlanul pontosan és kecsesen mozgó légtornászok tánca a levegőben. Mint oly sok mozgásformát, a légtornát is "fitneszesítették" már, ezért a következő sportkóstolásom ennek a bűvkörében zajlott.

Impressziók:

A stúdió egy VII. kerületi csupa fehér, csupa nőcis lakásban van. Kimondott öltöző nincs kialakítva, csak a félig konyhaként is funkcionáló áthaladó folyosón tudok átöltözni, de ez nem jelent gondot, hiszen csak lányokkal vagyok körülvéve; kivételes alkalom, hogy most a fotósom az egyetlen tesztoszteron gazdatest közel s távol a stúdióban, ő pedig türelmesen várja az óra kezdetét egy másik szobában.

A két szoba egyikében lesz a hammock óra, a légtornázáshoz használandó anyagok - amelyekben csavarodunk, pördülünk, fordulunk majd - már kikészítve, lógnak le a plafonról. Nem is teketóriázunk sokat, Simkó Gina, az óraadó bemutatja, hogy kell majd madárfogással tartani magunkat a plüss anyagon, ami olyan mellmagasságban helyezkedik el nekem.

sport siker levegőben légtorna
Gina instruál engem

Tovább

Magyar ugrócsillag - Interjú Bánhegyi Adriennel

Bánhegyi Adrienn édesapja révén ismerkedett meg az ugrókötelezéssel. Később egy amerikai produkció láttán döntötte el, hogy hivatásszerűen is ezzel akar foglalkozni. A rengeteg gyakorlásnak meglett az eredménye: világcsúcsokat dönt, világszerte elismerik teljesítményét és még a Cirque de Soleil-ben is szerepel!

sport edzés siker sportceleb jump kardió
Bánhegyi Adrienn

Tovább

Testépítés mesterfokon - Interjú Farkasdi Évával

Farkasdi Éva legfőbb vágya az volt, hogy testépítőként fusson be karriert, ám az élete más irányba indult el. Egy véletlen és egy szomorú történet folytán azonban egyszerre ebben az izmos világban találta magát és sikert sikerre halmozott. Részletek egy testépítő mindennapjaiból…

Farkasdi Éva

Tovább

Az öttusa ifjú fejedelemasszonya - Interjú Gyenesei Leilával

Gyenesei Leila több sportot végig próbált, mindegyikben remekelt, de az öttusában teljesedett ki. Mi motivál egy sportolót, hogy akár naponta többször is elmenjen edzeni? Van-e élet az élsport után? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettem a hazai és nemzetközi öttusa neves élsportolójával.

Gyenesei Leila

Tovább
1234
»

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.