Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportolás két kerékkel - Interjú Schober Lászlóval

Hogyan képes egy kerekesszékes maratont nyerni? Megáll az élet, ha valaki tolószékbe kényszerül? Schober László, az örök optimista sportoló, kranking edző választ és inspirációt ad.

Tovább

Interjú a Paleo Lady-vel

Posta Renáta a paleolit táplálkozás elkötelezett híve, a közelmúltban jelent meg első könyve és saját blogja is van a témában a gasztroblogger hölgynek. Ezúttal a sportolási szokásaira is fókuszálok!

Posta Renáta

Tovább

A tréner inspirációi: Susie nem hagy otthon tespedni!

A hét edzője, Konok Zsuzsanna 'Susie' több éve táncos. Eddigi tapasztalatait összesűrítve hozta létre a Dance Training-et, amit egyre nagyobb sikerrel űz, hétről-hétre többen járnak az óráira. Emellett már országszerte oktatja is saját sportját. Motivációit érdemes elolvasnod!

Susie

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.