Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kerekesszékes kardvívók mestere – A hét edzője Erdei Péter

Erdei Péter negyven éve aktív vívó edző, egy éve már a kerekesszékes paralimpiai vívók felkészítésében is részt vesz. Elmondása szerint ez élete egyik legizgalmasabb időszaka és értékes tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodott a mozgássérült sportolók által.

Erdei Péter

Tovább

Bikini modell a javából - Interjú Kiss Virággal

Kiss Virág bikini modell 23 éves létére nemrégiben 57 indulóból a harmadik helyen végzett egy nívós amerikai versenyen. Kitartása és hozzáállása alapján még nagy sikerekre számíthatunk tőle!

Kiss Virág

Tovább

Testépítés mesterfokon - Interjú Farkasdi Évával

Farkasdi Éva legfőbb vágya az volt, hogy testépítőként fusson be karriert, ám az élete más irányba indult el. Egy véletlen és egy szomorú történet folytán azonban egyszerre ebben az izmos világban találta magát és sikert sikerre halmozott. Részletek egy testépítő mindennapjaiból…

Farkasdi Éva

Tovább

Mozgás körbe-körbe karikába - A hét edzője Gyepesi Áron

Gyepesi Áron, az F&M fitness and more edzője szerint minden típusú és testalkatú embereknek ajánlott a funkcionális köredzés. Mit is takar pontosan ez a név és hogyan épül fel egy óra?

Gyepesi Áron

Tovább

Az öttusa ifjú fejedelemasszonya - Interjú Gyenesei Leilával

Gyenesei Leila több sportot végig próbált, mindegyikben remekelt, de az öttusában teljesedett ki. Mi motivál egy sportolót, hogy akár naponta többször is elmenjen edzeni? Van-e élet az élsport után? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettem a hazai és nemzetközi öttusa neves élsportolójával.

Gyenesei Leila

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.