Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sikamlós nyújtás: bikram jóga

Rajt:

A híres vagy hírhedt bikramról már hallottam jót és rosszat is: egyesek esküsznek erre a módszerre és a melegben való nyújtás magas hatásfokára, míg másoktól azt is hallottam, hogy vitaminhiány lépett fel a testükben a magas hőfokon végzett rendszeres mozgás miatt annak ellenére, hogy azokat az óra után pótolták. Nem volt elég a múlt heti 30 fokos beautyrobic edzés, még inkább emelem a hőmérsékletet (vagy a tétet) és ezúttal egy sivatagi forróságú terembe látogatok el, hogy kipróbáljam a bikram jógát.

Tovább

„Elmúltam harminc, de nem érzem, hogy vége van az életemnek.” – Interjú Larion Zoéval

Ötféle sportot űz, nem riad vissza az aktfotózástól, de fő célja, hogy rövid időn belül üzletasszony váljon belőle. Larion Zoéval beszélgettem mozgási szokásairól, fotózásokról egy modell szemszögéből, továbbá mesélt egy újfajta étrend típusról is.

Tovább

Ettől tuti kinyúlsz: Dynamic Flow Jóga

Rajt:

Sportos múltam ezen szegmensének szereplői kizárólag a hatha és a gerinc jóga órák voltak…eddig. Ezért is volt itt az ideje annak, hogy kipróbáljak egy dinamikusabb jóga órát. Ezúton is köszönöm az oktatónak, Dittónak, hogy meghívott a Muditayoga Stúdióba.

Tovább

Így sportol Hollywood - Interjú Norman Gáborral

Norman Gábor tizennégy éve dolgozik a hollywoodi filmiparban, és több sztárral is jó kapcsolatot ápol. Igényes, sportszerető emberként ismeri az Amerikában divatos összes új mozgásformát. Mint számos hollywoodi produkció művészeti vezetője, bennfentesként több érdekes történetet is elmesélt nekem az "amerikai álom" kulisszatitkairól.

interjú sport sportceleb jóga TRX funkcionális_köredzés
Norman Gábor

Tovább

A tréner inspirációi: a jóga lelki oldala

A hét edzője, Pelsőczy Petra tapasztalt oktatóként a jóga órák lélektani hatásairól fejti ki véleményét.

Pelsőczy Petra

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.