Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahol nincs spórolás az izzadságcseppekkel: Spartan SGX

Rajt:

Spártai edzésben volt már részem. Igencsak megedzettek ott is. Lássuk, ezúttal mit művelt a testemmel a Spartan SGX névre keresztelt óra.

Ahogy én láttam:

Akár egy beavatási feladat is lehetne az edzőterem megtalálása, hiszen ha nem sétálsz el a szupermarket bal oldalára, akkor bizony nem találod meg. Ha mégis, beléphetsz a loftos hatású terembe - hozzáteszem, az öltözőn azért még lehetne alakítani, pont sikerült egy olyan szekrényt kifognom, aminek csak egy edzőtársam tudta kinyitni a zárját.

földön funkcionális edzés

Tovább

Molnár-Odri Attila: „Nincs plafon a gyakorlatokban!” – Ez tesz igazán büszkévé egy sportolót

Molnár Attilával egy spártai edzés alkalmával ismerkedtem meg. Ezúttal az emberi testet a legjobb "sporteszköznek" tartó tréner lesz az edzők górcső alatt sorozatom következő szereplője és megmondója.

a hét edzője funkcionális edzés budapest
Molnár-Odri Attila

Miben rejlik az általad oktatott sport különlegessége?

A funkcionális edzés lényege a sportoló teljes testtudatának kialakítása az eszközök és a saját súlyos gyakorlatok végtelen tárházának segítségével. Különlegesnek tartom a ezt a mozgásformát a természetessége és a legfőbb motiváló ereje miatt, miszerint nincs plafon a gyakorlatokban. Ez alatt azt értem, hogy folyamatosan lehet színezni, egyik gyakorlatból következik a másik, majd azt is egyre nehezebbé lehet tenni. Minél színesebb és komplikáltabb egy gyakorlat, annál jobban fent lehet tartani a sportoló figyelmét és nem hogy unalmas, inkább szórakoztató lesz egy edzés. Ez nagyon fontos, ha hosszú távon, életvitel szerűen edz valaki. Sportoláskor fontos az érdeklődés fenntartása és a mozgás közben történő szórakozás mellett a stresszoldás is.

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.