Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A pucér lányok színesítik és szagosítják az öltözőket?

A meztelenkedés és a pucér nők sokasága minden öltöző velejárója - többek között. Egyeseket az sem zavar, ha egy kis öltözőben kitárulkoznak, mások takargatják magukat vagy már eleve átöltözve érkeznek a terembe. Összegyűjtöttem pár véleményt a témáról:

Tovább

10+1 ok, amiért ne a problémákon, hanem a rúdon pörögj

Ezúttal Vincze Tímea rúdtánc oktató szedett össze 10+1 érvet arról a sportról, amely nem csak a férfiak fantáziáját mozgatja meg.

Vincze Tímea

Tovább

Ha bringázol előnyös, ha csajozol nem biztos: csupasz láb

Szerintem nincs olyan ember, aki ne találkozott volna még borotvált lábú bringás fiúval - és esetleg ne nézett volna furcsán rá. Bíró Zoltán triatlonista személyes tapasztalatai alapján beavat minket abba, hogy mik ennek az előnyei és miként reagálnak a lányok erre a helyzetre.

Bíró Zoltán (fotó: Primusz F. Péter)

Tovább

10 ok, amiért bánhatod, hogy eddig nem merültél

Elter Tamás számtalanszor merült már életében, részt vett különböző expedíciókon, oktatott, de nem ritka az sem, hogy olykor beugrik egy cápaetetésre búvárként. Íme, Tamás 10 érve a búvárkodás mellett:

1. Eszköz egy semmihez sem hasonlítható új és csodaszép világ felfedezéséhez.

2. Különleges kalandokat kínál egy, a megszokottól tejesen eltérő közegben.

3. Megtapasztalhatod a „súlytalanság” érzetét, könnyedén mozoghatsz három dimenzióban.

4. Felfedezheted a mélységek birodalmát, különleges élőlényeket, hajóroncsokat, víz alatti barlangokat.

Elter Tamás

5. Privilegizált leszel, hiszen olyan környezetbe juthatsz általa és olyan dolgokat láthatsz, ami csak nagyon keveseknek adatik meg.

6. Önfegyelemre, gyors helyzetfelismerő és döntési képességre szoktat.

7. Társas sport, a búvárok összetartó és egymásra utalt közösség. Ezért folyamatosan új embereket ismerhetsz meg, és új barátokra tehetsz szert.

8. Sok, addig számodra ismeretlen helyszínre juthatsz el, a világ teljesen új szegmenseit fedezheted fel.

9. Új ismeretek egész sorát sajátíthatod el a tengerről, a tengeri élővilágról, vagy éppen a hajóroncsok világáról, és számos irányba továbbfejleszthető tevékenységet ismersz meg általa.

10. Fogékonnyá tesz a természet értékei, és azok védelme iránt.

Tovább

Tekerni csak komfortosan – Interjú Makai Bettivel

Makai Betti nem csupán saját képzelőerejének köszönhetően, hanem bringás múltja miatt is könnyen tervez biciklisek számára ideális ruhákat. A tervező abba is beavatott, hogy milyen felszerelés szükséges a komfortos biciklizéshez.

Makai Betti

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.