Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így táplálkozik egy földkerülő 

A spirituális földkerülő második interjúját olvashatjátok, de most nem az indulással foglalkozunk. Illés Adorján nem kevésbé tanulságos "étkezési hitvallását" vesszük górcső alá ez alkalommal, aki bevezetőként csak ennyit üzent: "Sziasztok, yo-yo, wild-wild west!"

Illés Adorján

Tovább

Az orr, aki tudja honnan indult – Interjú Zólyomi Zsolttal

A szinte összefoglalhatatlanul izgalmas életet élő Zólyomi Zsolt parfümőr sokszor szerepel a médiában, mégsem tudja róla mindenki, hogy melyik az a sport, ami "kidurrantja", hiszen az illatokon és a parfümkészítésen túl is van élet(célja) - erről beszélgettünk.

Zólyomi Zsolt

Tovább

A spirituális földkerülő 1. rész

Illés Adorján így kezdte a beszélgetést: "Üdvözlöm a Barbi rádió nézőit!" Ebből is látszik, mennyire laza és nem véletlenül a menő a kedvenc szava. Az informatikusból lett Nia tanár nem kis vállalkozásra adta a fejét: májusban elindul, hogy egy barátjával körbebiciklizze a Földet.

Illés Adorján

Tovább

„Nem nagyon szoktam előre tervezgetni.” – Interjú Koós Rékával

Világhíres musicalekben énekel, szeret futni, van egy zenekara, de rendszerfóbiája is. A hajtós 2014-es éve után eldöntötte, hogy az idén jobban oda fog figyelni az eddig elhanyagolt dolgokra.

Koós Réka

Tovább

Mesterségem triatlonos – Interjú Demeter Nikolettel

Egy szólásmondással élve: nincsenek véletlenek. Az amúgy is sportos Demeter Nikolett amikor először látott iroman-t eldöntötte, hogy bármi áron, de ő is végigcsinálja egyszer. Az álmát valóra váltotta, olyannyira, hogy azóta komoly szintre lépett: hetente hatszor edz, extrém triatlonozik, olykor ingázik Magyarország és Panama között, emellett még dolgozik, és mentálisan is fejleszti magát a versenyekre. A példamutató, csinos, energikus lánnyal személyesen beszélgettem.

motiváció bicikli triatlon sportceleb kitartás
Demeter Nikolett

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.