Kezdd a lejtőket a teremben - A hét edzője Rideg Kinga

Ha lehetőségünk vagy hó a síeléshez, mindig jól jön egy B terv. Rideg Kinga, pro ski edző szerint a síelő szimulátoros óra pont ezt a problémát oldja meg, kortól és nemtől függetlenül bárki végig tud siklani a képzeletbeli pályákon.

Rideg Kinga
Tovább

Mozgás körbe-körbe karikába - A hét edzője Gyepesi Áron

Gyepesi Áron, az F&M fitness and more edzője szerint minden típusú és testalkatú embereknek ajánlott a funkcionális köredzés. Mit is takar pontosan ez a név és hogyan épül fel egy óra?

Gyepesi Áron
Tovább

Legyél izmos, mint egy ősember! - A hét edzője Ivanchich András

Ivanchich András, Primal Move edző elmondja, miért nem nyújtott az ősember, és kiderül, mit ronthatnak el azok, akik egyedül járnak edzeni.

Ivanchich András

Állítólag a mai embereknek nincsen mozgáskultúrájuk. Egyetértesz ezzel?

Az idegrendszerünk sajnos úgy van programozva, hogy a lehető legkönnyebb úton tegyük meg azt, amire szükségünk van, a testünk próbál energiát megtakarítani. Ha nem sportolunk, és nem használjuk az ízületeinket, akkor a testünk "elfelejt" mozogni.

Tovább

A tréner inspirációi: a jóga lelki oldala

A hét edzője, Pelsőczy Petra tapasztalt oktatóként a jóga órák lélektani hatásairól fejti ki véleményét.

Pelsőczy Petra
Tovább

A tréner inspirációi: ezt edd Aliz szerint

A hét edzője, a Hot Iron-t oktató Leirer Aliz leszögezi, hogy nem dietetikus vagy testépítő, de tanulmányai és benyomásainak ötvözésével, örömmel válaszolt néhány "örök táplálkozós kérdésre".

Leirer Aliz
Tovább

Mehet a like!

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.