Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy pályán a nagyokkal – A hét edzője Kincses Gábor

A BME Testnevelési Központ igazgatója korábbi éveiben tenisz edzőként és testnevelő tanárként dolgozott, utóbbi még ma is a szakmája. Az élet úgy hozta, hogy egy tenisz sportcsillag, Gáspár Petra edzője lett és együtt beutazták a Földet, megtapasztalták az élsport jó és rossz oldalát a saját szemszögükből. Gábor az élményei mellett többek között azt is elmondta, hogy mi is az a teniszkönyök és hogyan védhető ki.

Tovább

Bulis óra pörgős edzővel – A hét edzője Vörös Katalin

Vörös Katalin három éve kangoo oktató, elmondása szerint senkinek sem kell félnie az órájától és az ahhoz tartozó eszköztől, aki azonban elmegy hozzá edzeni, készüljön egy nagy bulira!

Vörös Katalin

Tovább

A kerekesszékes kardvívók mestere – A hét edzője Erdei Péter

Erdei Péter negyven éve aktív vívó edző, egy éve már a kerekesszékes paralimpiai vívók felkészítésében is részt vesz. Elmondása szerint ez élete egyik legizgalmasabb időszaka és értékes tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodott a mozgássérült sportolók által.

Erdei Péter

Tovább

A biztos alakformálás titka - A hét edzője Simkó Gina

Simkó Gina korábban fitnesz modell volt, aki sikereket is elért e téren. Miután abbahagyta a versenyzést a magasságokban találta meg az igazi "helyét"…

Simkó Gina

Tovább

Fejlődő kötélipar - A hét edzője Zsirai Milán

A triatlon karrierjét hátrahagyva Zsirai Milán először pro ski edzőként tevékenykedett, majd később cross core instruktor lett; az utóbbi, Amerikából származó mozgás vélhetően a legújabb "kötél divat" lesz, amely áprilistól már Budapesten is kipróbálható.

Zsirai Milán

Tovább

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.