Bulis óra pörgős edzővel – A hét edzője Vörös Katalin

Vörös Katalin három éve kangoo oktató, elmondása szerint senkinek sem kell félnie az órájától és az ahhoz tartozó eszköztől, aki azonban elmegy hozzá edzeni, készüljön egy nagy bulira!

Vörös Katalin
Tovább

A kerekesszékes kardvívók mestere – A hét edzője Erdei Péter

Erdei Péter negyven éve aktív vívó edző, egy éve már a kerekesszékes paralimpiai vívók felkészítésében is részt vesz. Elmondása szerint ez élete egyik legizgalmasabb időszaka és értékes tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodott a mozgássérült sportolók által.

Erdei Péter
Tovább

A biztos alakformálás titka - A hét edzője Simkó Gina

Simkó Gina korábban fitnesz modell volt, aki sikereket is elért e téren. Miután abbahagyta a versenyzést a magasságokban találta meg az igazi "helyét"…

Simkó Gina
Tovább

Fejlődő kötélipar - A hét edzője Zsirai Milán

A triatlon karrierjét hátrahagyva Zsirai Milán először pro ski edzőként tevékenykedett, majd később cross core instruktor lett; az utóbbi, Amerikából származó mozgás vélhetően a legújabb "kötél divat" lesz, amely áprilistól már Budapesten is kipróbálható.

Zsirai Milán
Tovább

Lépésektől a performanszig - A hét edzője Varró Gyula

A hét edzője a régóta az aerobic vérkeringésében mozgó Varró Gyula, akivel a Step Performance edzésein túl a 8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Napon is találkozhatsz, a Coca-Cola Testébresztő Programnak ugyanis ő a vezető edzője.

Varró Gyula
Tovább

Mehet a like!

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.