Sokan tartanak attól, hogy az ünnepek alatti nagy lakmározásban felszalad rájuk néhány felesleges kiló. Ez nem egyedi jelenség, azonban ha napi negyed órát magadra fordítasz és betartod Sávoly Dóra, a Fit Club Zugló személyi edzőjének edzéstervét, megúszhatod a januári mérlegeléssel járó kiakadást.

"A karácsony és szilveszter közötti időszakban érdemi, tartós elhízás nem lehetséges", nyugtat meg elsőként mindenkit Sávoly Dóra személyi edző és női thai bokszoló, aki a Fit Club Zuglóban több száz embert hozott már formába. Nyugodtan megkóstolhatjuk a nagyi bejglijét és a gazdag tálakat."

Néhány kiló felszaladhat, de azt az ünnepek után edzőtermi munkával viszonylag hamar le lehet dolgozni. "Nem ezzel van a legtöbb nehézség, hanem a hónapok, évek alatt a mozgástól elszokott testet ismét fitté formálni", teszi hozzá. Ha azonban szeretnénk az ünnepek alatt is jól érezni magunkat, és a testsúlyunk növekedését menetközben megakadályozni, azt ezúttal otthon, bármilyen eszköz nélkül, mindössze napi negyedórás ráfordítással is megtehetjük.