Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így táplálkozik egy földkerülő 

A spirituális földkerülő második interjúját olvashatjátok, de most nem az indulással foglalkozunk. Illés Adorján nem kevésbé tanulságos "étkezési hitvallását" vesszük górcső alá ez alkalommal, aki bevezetőként csak ennyit üzent: "Sziasztok, yo-yo, wild-wild west!"

Illés Adorján

Tovább

„Elmúltam harminc, de nem érzem, hogy vége van az életemnek.” – Interjú Larion Zoéval

Ötféle sportot űz, nem riad vissza az aktfotózástól, de fő célja, hogy rövid időn belül üzletasszony váljon belőle. Larion Zoéval beszélgettem mozgási szokásairól, fotózásokról egy modell szemszögéből, továbbá mesélt egy újfajta étrend típusról is.

Tovább

Kihívásokra vágyom – Interjú Horváth Évával

A közös cross training edzésünk előtt meginterjúvoltam Horváth Évát az étkezési szokásairól, mesélt a búvárkodással kapcsolatos élményeiről és elmondta, hogy miért akar visszatérni Kolumbiába, az Éden Hotel forgatási helyszínére.

Horváth Éva

Tovább

Interjú a Paleo Lady-vel

Posta Renáta a paleolit táplálkozás elkötelezett híve, a közelmúltban jelent meg első könyve és saját blogja is van a témában a gasztroblogger hölgynek. Ezúttal a sportolási szokásaira is fókuszálok!

Posta Renáta

Tovább

A tréner inspirációi: ezt edd Aliz szerint

A hét edzője, a Hot Iron-t oktató Leirer Aliz leszögezi, hogy nem dietetikus vagy testépítő, de tanulmányai és benyomásainak ötvözésével, örömmel válaszolt néhány "örök táplálkozós kérdésre".

Leirer Aliz

Tovább
12
»

Budapesti sportok - Move it, Blondie

blogavatar

Sportolnál, de sosem hallottad az edzés nevét azelőtt? Nem tudod, mit válassz, mennyibe kerül és hogy mire számíts? Ne kockáztass, én minden sportot kipróbálok helyetted Budapesten - tapasztalataimat a blogon osztom meg Veled! Emellett ismert emberektől, sportolóktól, edzőktől olvashatsz inspirációkat, hogy még a legzordabb időben vagy fáradtan is örömmel menj el edzeni. Mindez egy lelkes, szőke lány szemén keresztül, szubjektíven - nem csak nőknek! Földön, vízen, levegőben.