A hét edzője, Konok Zsuzsanna 'Susie' több éve táncos. Eddigi tapasztalatait összesűrítve hozta létre a Dance Training-et, amit egyre nagyobb sikerrel űz, hétről-hétre többen járnak az óráira. Emellett már országszerte oktatja is saját sportját. Motivációit érdemes elolvasnod! 

Susie

 

Mik a tanácsaid annak, aki a napi sport helyett inkább az otthonülést választja?

Az edzésnek a mindennapjaid részévé kell válnia...olyannak kell lennie, mint a fürdés, fogmosás, munkába járás- természetesnek. Persze van olyan szituáció, amikor nehezebb rávenned magadat, de olyankor a céljainkra kell gondolnod. Mi fontosabb? Egy kávézás a barátokkal, amit más időpontra is be tudsz ütemezni, vagy az edzés? Minden egyes nap, amikor edzel és helyesen táplálkozol, 1 lépéssel közelebb jutsz a célodhoz. Ellenben minden egyes ellustálkodott nap 1 lépéssel visszavet ezen az úton: erre kell gondolnod! Ha fáradt vagy és otthon punnyadsz, attól még nem lesz jobb...nem leszel pihentebb...csak még inkább lelkiismeret-furdalásod is lesz. Viszont ha erőt veszel magadon, összeszeded magad, és elmész edzeni, akkor felfrissülsz, endorfint termel a szervezeted, amitől boldog leszel és sikerélményed is lesz. Arra gondolhatsz: igen, ma is megcsináltam!

Fotó: Art and Fitness (facebook)


Kemény és attraktív edzéseket tartasz.Valaki elmegy az órádra, de az meghaladja az ő fizikai teljesítőképességét: mire gondoljon közben, mi hajtsa, amikor már az első kitöréseket is megszenvedi?

Minden edzés akkor hatékony, ha kemény, ha elfáradsz, kicsit fáj itt-ott...különben nincs értelme. Gondolj arra: mások is megcsinálják. Ha másoknak megy, neked is bírnod kell. Képzeld el, ahogyan éppen fejlődik, szépül és alakul a tested. Gondolj a nyárra, mikor bikiniben nagyon jól fogsz mutatni a strandon, és magabiztosan, gátlások nélkül sétálhatsz végig a parton. Koncentrálj a zenére és a ritmus erőt fog adni!

A Dance Training elindulása óta volt a vendégeid között olyan, akinek teljesen átalakult és formálódott a teste a sportodnak köszönhetően? Van kedvenc sikersztorid?

Igen vannak, íme az egyik: 
"Szia Susie! Épp írni akartam neked, hogy elmeséljem, megállás nélkül kocogtam le az 5,3 km-t, pedig kb 3-4 éve nem futottam semmit. Akkor is csak hébe-hóba, mert utálok futni. A lényeg, ezt szerintem neked köszönhetem, illetve a Dance Trainingnek. Sokféle tornába belefogtam már, de nem vagyok egy kitartó ember. Talán ezért is utálok futni, túl sok kitartás kell hozzá. Valahogy mindent feladtam. Mióta a Dance Trainingre járok máshogy gondolom. Sokat tanultam a kitartásról tőled, és úgy látszik, a facebook posztok, a pozitív üzenet nálam átjött, és segített, hogy ezt a másnak talán bagatell 5,3 km-t megállás nélkül lefussam!!! Köszönöm!!!!"

Fotó: Art and Fitness (facebook)


Találkozzunk a blog facebook oldalán is!