Szögezzük le, hogy minden óra és edző más, így nem lehet egyöntetűen azt mondani, hogy csak ezek a sportok a legjobbak; viszont abban is biztos vagyok, hogyha ezek valamelyikére látogatsz el, kezdőként sem fogod azt érezni, hogy a többiekhez képest le vagy maradva. Ezeket ajánlom neked jó szívvel!

 

Curves  

Gondolnád, hogy létezik olyan sportklub, ahol nem kell attól tartanod, hogy tökéletes cicababákkal találkozol, miközben te esetleg testesebb méretekkel rendelkezel? Egy nőknek szánt hely, ahol a tizenéves és a nagymama korú nő is jól érezheti magát, miközben formálódhat.

sport motiváció ezt figyeld

Yin jóga

Ha jóga, akkor fejenállás? Na, azért nem pontosan! Előbb egy kis csípőnyújtás, pontosabban nyitás. Ez az óratípus nem csak könnyebb érzést nyújt és levezeti a stresszt, de hosszabb távon való gyakorlással több jóga mozdulatot is képes leszel megcsinálni.

sport motiváció ezt figyeld

Ugrókötél

Habár jelenleg még nincs kimondottan ilyen edzés, de rengeteg youtube videó áll rendelkezésedre, ha kifújna az ugrókötél fantáziád!
 

sport motiváció ezt figyeld

Tollaslabda

Kisebb koromban teljesen egyértelmű volt, hogy a nyári szünetekben nem csak a macskákat kergettük a kertben egy-egy kóbor simi reményében, de tollasoztunk is. Meglepve tapasztaltam, hogy komoly sportágról van szó, aminek már a budapesti pályáján felidézhettem a régi emlékeket.

sport motiváció ezt figyeld

Görkorcsolya

A szintén gyerekjátéknak bélyegzett görkorcsolyát egészen szép számmal űzik, Budapesten már egy kisebb csapat is összeállt, hogy a városligeti oktatásokon felül rendszeresen guruljanak egyet a városban. Kültéri sport, ami ráadásul fenékformálásból is ötös.

sport motiváció ezt figyeld

grand UP

Mit szólnál egy olyan táncos edzéshez, ahol botlábúként is tudod követni a koreográfiát? Meglepő, nem? Nem vagyok egy táncos alkat, de a grand UP zenéi, könnyen követhető lépései annyira kikapcsolnak, hogy pikk-pakk elszáll az egy óra – és persze a rossz kedved.

sport motiváció ezt figyeld

 Irodai dolgozó vagy? Akkor ezek a te sportjaid!