1. Gerincjóga: az egyik legjobb módja annak, hogy karbantartsd a hátadat. Saját példámból kiindulva ajánlom, hiszen nincs is jobb annál, ha a heti 40 óra (vagy még több) ülés által okozott hát-váll-és gerincproblémákat megelőzzük vagy enyhítjük egy jó kis nyújtással. Írtam is róla.

ezt figyeld mozgásban

2. A pilates azon mozgásformák egyike, amely „beavatott” a rendszeres sportolás világába. Imádtam, hogy a mélyizmaimra gyakorolt hatásai rövid idő alatt megmutatkoztak minden porcikámon, emellett egy igen kecses mozgásnak tartom. Itt a cikk!

ezt figyeld mozgásban

3. Cross core: nem egyszerű kötélnek állni, főleg ha a sport és egy felfüggesztés egyvelegéről van szó. Eleinte tartottam a csigára erősített kötelektől, de rövid idő után nagyon megszerettem a kardió és erősítő szerepet egy szerepben betöltő mozgásformát. Részletek és szálkás testek ebben a cikkben.

ezt figyeld mozgásban

4. NIA: kedved lenne egy Ozora hangulatú, máskor gyengéd dallamú vagy éppen tombolós órához? Ha bírod a szélsőségeket, nyitott vagy és ki akarod rángatni magad a főnököd karmaiból estére (legyél férfi vagy nő), akkor ez a tánc neked szól.

ezt figyeld mozgásban

5. Sandbag: mint tudjuk és sokszor halljuk, hogy a munkában elgémberedett végtagjainkat, emellett különösen a törzsizmainkat jobban kellene edzenünk. Ehhez elég egy (rózsaszín) zsák és egy rendkívül szakképzett edző egyvelege és mehet is a maci guggolás. Lássuk!

ezt figyeld mozgásban

6. Spinning: örök kedvencem a bicikli. Na de mi a helyzet, ha hideg van? Tekerjünk beltéren, ahogy a csövön kifér! Így!

ezt figyeld mozgásban